Eurom mobiele airco

Zoek je een Eurom mobiele airco? Het is een merk dat bekendstaat om de krachtige apparaten, die de ruimte koelen en tegelijkertijd niet veel hoeven te kosten. Zo zorg je op een voordelige manier voor een mobiel apparaat, dat je bovendien makkelijk verplaatst of weer opruimt als je er even geen gebruik meer van wilt maken. 

Dus zoek je een Eurom airco die je mobiel kunt gebruiken? Vind de beste keuze voor de caravan, voor de slaapkamer of voor een andere ruimte die je wilt koelen. En lees aan de hand van de reviews bijvoorbeeld wat de beste keuze is. 

Onze favoriet: Eurom ARCTIC

Modellen van Eurom

Benieuwd naar de modellen van Eurom, waarmee je zorgt voor een goede mobiele airco? Wij laten je zien welke keuzes je hebt, bijvoorbeeld om een meer krachtige of een lekker stille keuze te maken:

De Eurom 7000 mobiele airco is een goede keuze als je een slaapkamer, hobbykamer of een klein kantoor wilt koelen. De airco is  makkelijk te verplaatsen en heeft een koelvermogen van 7.000 BTU. Je kunt de afvoerslang gewoon door het raam naar buiten brengen, om dit met de raambalk vervolgens netjes af te sluiten. 

Met de 9000 mobiele airco van Eurom kies je voor een wat groter koelvermogen. Je zal merken dat deze airco een grotere kamer koel kan krijgen. De werking is verder hetzelfde, waardoor je ook in dit geval een slang door het raam naar buiten kunt leggen om de warmte af te laten voeren. 

Zoek je een krachtige mobiele airco van Eurom? Dit model verplaatst 320 kubieke meter warmte lucht per uur. Bovendien kun je er mee ontvochtigen, waardoor het meteen minder klam en warm aan zal voelen. De afstandsbediening en timer maken het een lekker comfortabel product. 

Zoek je de Eurom PAC 9.2? Het is een mobiele airco met een vermogen van 9.000 BTU, zodat je tot 150 kubieke meter kunt koelen. Bovendien kun je ermee ontvochtigen, gebruik je een handige afstandsbediening en kun je het apparaat instellen met een timer. 

Een nog krachtiger model is de Coolperfect 180 van Eurom. Met deze mobiele airco kun je tot 180 kubieke meter koelen, dus heel handig als je een grotere slaapkamer, een winkel of een kantoor hebt waar je wilt werken.

Eurom mobiele airco kopen

Zoek je een mobiele airco van Eurom? Het is een merk met een groot aantal modellen, waar je online op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Zo vind je de mobiele oplossing die je zoekt, voor een airco die je makkelijk kunt verplaatsen. En die je ook weer op kunt bergen als je er even geen gebruik meer van wilt maken, bijvoorbeeld als de hoge temperaturen weer een tijdje wegblijven.

Wij laten je zien welke mobiele airco het best geschikt is, bijvoorbeeld als je zoekt naar een model van Eurom. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, om de ruimte effectief mee te koelen. 

Heb je vragen over een Eurom mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!