Beste goedkope mobiele airco

Wil je de beste goedkope mobiele airco kopen? Wij laten je zien wat de beste keuzes zijn, als je daar liever niet te veel voor wilt betalen.

Sowieso is een mobiele airco goedkoper dan een oplossing met een split-unit airco. Het is niet nodig om de airco te laten installeren en professioneel te laten monteren. Bovendien hoeft er geen doorbraak door het dak of door de muur te worden gemaakt.

Ons advies: Fuave ACB07K01

Let op: ondanks dat je kiest voor een goedkope mobiele airco is het niet mogelijk om die bijvoorbeeld voor 100 euro aan te schaffen. Voor dat bedrag kun je gebruik maken van een aircooler of een (vloer)ventilator.

Let op het koelvermogen

Ben je benieuwd hoe de beste keuze maakt, als je zoekt naar een goede en goedkope mobiele airco? Het is vooral belangrijk om naar het koelvermogen te kijken. We zetten een paar mogelijkheden voor je op een rij:

  • 7.000 BTU: goed voor 13 tot 20 vierkante meter
  • 8.000 BTU: goed voor 15 tot 23 vierkante meter
  • 9.000 BTU:  goed voor 17 tot 26 vierkante meter

Onze top 3 goedkope airco’s

Ben je benieuwd wat de beste keuze is als je zoekt naar een goedkope airco? Dit zijn drie van de modellen van Fuave die niet te veel kosten en uit de tests over het algemeen goed naar voren komen:

  • ACB09K01
  • ACB07K01
  • ACS09K01

Je kunt de verschillende mobiele airco’s met elkaar vergelijken door goed naar het koelvermogen te kijken. Let daarnaast op het energieverbruik en bijvoorbeeld op het geluidsniveau. Dat laatste is vooral belangrijk als je erbij wilt kunnen werken of als je de airco in de slaapkamer gaat gebruiken. Zo voorkom je dat je wakker zal liggen van het geluid, als je de temperatuur in de ruimte eindelijk beter onder controle hebt. 

Beste goedkope mobiele airco kopen

Zoek je de beste goedkope mobiele airco? Wij helpen je een klein apparaat te kiezen. Daarmee steek je gewoon de stekker in het stopcontact, om er meteen gebruik van te kunnen maken. Het is de makkelijkste manier om te koelen, zowel in de slaapkamer en in de winkel als bijvoorbeeld op kantoor. 

Heb je vragen over de beste goedkope mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!