Goedkope mobiele airco met slang

Zoek je een goedkope mobiele airco met slang? Je kunt daar heel voordelig gebruik van maken, zeker in vergelijking tot de split-units die je aan de muur moet laten monteren.

Een goedkope keuze is er al vanaf een paar honderd euro. Je kiest dan voor een kleine airco, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer goed kunt koelen.

Ons advies: Fuave ACB07K01

Binnen de airco’s die je goedkoop kunt kopen laten we je graag zien wat er mogelijk is en waar je op moet letten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, ondanks dat je daar een scherpe prijs voor betaalt. 

Goedkope mobiele airco met slang kopen

Wil je een goedkope airco met slang kopen? De slang leg je gewoon door het raam of door de deur naar buiten. Zo kun je de warme lucht goed afvoeren, waarmee je ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte af zal nemen.

Tip: en zoek je een goedkope mobiele airco zonder afvoer? Houd er rekening mee dat het dan gaat om een aircooler of een (vloer)ventilator. Zonder afvoer is er officieel geen sprake van een airco. Het gaat om ventilatie, maar het lukt dan helaas niet om de temperatuur in de ruimte daadwerkelijk omlaag te brengen. 

Heb je vragen over een goedkope mobiele airco met slang? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!