Mobiele airco: koelen en verwarmen

Zoek je een mobiele airco om te koelen en verwarmen? Het is de beste manier om er minimaal twee perioden in het jaar gebruik van te maken. Dus wordt het ’s zomers te warm en is het ’s winters eigenlijk te koud? Een mobiele airco om te verwarmen en te koelen is dan de beste keuze.

NaamRuimteBTUEnergielabel 
MOA mobiele airco A01120 – 33m²9.000AOntdek prijs
Cecotec ClimaCare 4 in 120 – 33m²9.000AOntdek prijs
DELTACO SH-AC0120 – 33m²9.000AOntdek prijs
MOA Mobiele Airco20 – 33m²9.000AOntdek prijs
Evolar EVO-ES900027 – 43m²11942AOntdek prijs

Onze top 3 om te koelen en verwarmen

Niet iedere airco kan zowel koelen als verwarmen. Wij zetten onze top 3 voor een mobiele airco met verwarming voor je op een rij:

 • Deltaco SH-AC01
  De Deltaco SH-AC01 heeft een koelvermogen van 12.000 BTU, geschikt voor ruimten tot 27 vierkante meter. Ondertussen kun je rekenen op een energielabel A, voor een zuinige keuze. 
 • Cecotec ClimaCare 4 in 1
  Met de Cecotec ClimaCare 4 in 1 koel je een ruimte tot 20 vierkante meter, als er sprake is van een hoge warmtelast. Bij een lage warmtelast gaat het zelfs om 33 vierkante meter. Ook dit model heeft het energielabel A. 
 • Toyotomi TAD-235E 4-in-1
  Deze mobiele airco die kan koelen en kan verwarmen is de sterkste van onze selectie. Met een BTU van maar liefst 11942 BTU kan deze airco ruimtes to 43 vierkante meter koelen én verwarmen.

Koelvermogen, energieverbruik en geluidsniveau

Benieuwd hoe je een goede mobiele airco die kan koelen en verwarmen kiest? We zetten drie eigenschappen voor je op een rij:

 • Koelvermogen
  Hoe krachtig kan de mobiele airco koelen? Een belangrijke waarde, uitgedrukt in BTU en in vierkante meters. Houd rekening met de cijfers voor een hoge of een lage warmtelast, om het ook op de heetste dagen niet te warm te krijgen. 
 • Energieverbruik
  Let op het energieverbruik van de mobiele airco, als die kan verwarmen en kan koelen. Een energielabel A is gebruikelijk, waarmee je zeker weet dat de energierekening niet (te) hard zal oplopen. 
 • Geluidsniveau
  Zeker weten dat je er goed bij kunt werken of zelfs bij kunt slapen? Kies een model met een geluidsniveau tot 60 dB, bijvoorbeeld dankzij een nachtstand waar je gebruik van kunt maken. 

Mobiele airco met koeling en verwarming kopen

Wil je een mobiele airco met koeling en verwarming kopen? Wij helpen je de beste keuze te maken, binnen ons brede online aanbod dat er beschikbaar is. Zo kies je een apparaat om mee te koelen en om mee te verwerken, waarmee je ondertussen heel flexibel bent. Ideaal als je het apparaat makkelijk wilt kunnen verplaatsen of af en toe weer wilt opbergen. 

Heb je vragen over een mobiele airco met koeling en verwarming? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!