Mobiele airco aanbieding: wat is de beste keuze?

Zoek je een mobiele airco aanbieding? Wij helpen je een goede en goedkope keuze te maken, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer goed kunt koelen. En gaat het je om de winkel, om een kantoor of een andere ruimte in huis of in de werkomgeving? In al die gevallen kun je gebruik maken van een mobiele airco. Dankzij de beschikbare aanbiedingen betaal je daarvoor niet te veel, terwijl je toch kunt rekenen op een krachtig, stil en bijvoorbeeld energiezuinig model.

Ons advies: Fuave ACB07K01

De mobiele airco gebruikt een sterke koelunit en motor, samen met koudemiddel om de ruimte te koelen. Aan de andere kant wordt de warme lucht netjes afgevoerd, bijvoorbeeld met een slang door het raam. Op die manier neemt de temperatuur in de ruimte snel af, zodat je goed kunt slapen of ook bij hoge temperaturen gewoon door kunt blijven werken. 

Aanbieding: waar moet je op letten? 

Misschien ben je online al meer aanbiedingen voor mobiele airco’s tegengekomen. Het valt soms niet mee om de beste airco te kiezen, als je je daarin meer verdiept. Daarom zetten we een paar belangrijke eigenschappen voor je op een rij:

  • Koelvermogen
    Je wilt gebruik maken van een mobiele airco die de ruimte goed kan koelen. Fabrikanten geven je een BTU-waarde op, die staat voor het koelvermogen. Bekijk bovendien het aantal vierkante of kubieke meters dat je daarmee kunt koelen. En houd er rekening mee dat het vermogen minder is naarmate de (buiten)temperatuur verder oploopt. 
  • Geluidsniveau
    Je wilt natuurlijk een krachtige airco, die aan de andere kant niet te veel geluid maakt. Kies je voor een mobiele airco aanbieding? Voorkom dat je een exemplaar kiest dat veel decibellen produceert, vooral als je er in de slaapkamer gebruik van wilt maken. Bij te veel geluid zal je niet lekker slapen, ondanks dat de temperatuur dan aangenaam is. 
  • Energieverbruik
    Ben je van plan om de mobiele airco in de aanbieding te kopen en die veel te gaan gebruiken? Kies een energiezuinig exemplaar, waarmee je voorkomt dat de energierekening ineens heel hoog oploopt. Vergelijk het verbruik of de energieklasse, zodat je een (relatief) duurzame keuze maakt. 

Top 10 mobiele airco’s

Benieuwd naar onze top 10 met mobiele airco’s in de aanbieding? We zetten ze voor je op een rij:

1. Honeywell MN10CESWW

De Honeywell MN10CESWW is makkelijk bedienbaar en heeft een geluidsniveau van 53 dB. Het is een relatief stille mobiele airco, waar je dankzij de aanbieding op een goedkope manier gebruik van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat je de ontvochtiging van de ruimte alleen kunt gebruiken als het 21 graden of warmer is in de ruimte. 

2. AEG AXP26U338BW

De AEG AXP26U338BW kun je instellen op 3 verschillende standen, iets wat je eenvoudig kunt regelen met de afstandsbediening die er wordt meegeleverd. De wieltjes maken het makkelijk om de airco precies op de juiste plek neer te zetten. Andersom maakt de airco met 64 dB relatief veel geluid, dus het model is minder goed geschikt voor in de slaapkamer. 

3. Honeywell HF08CES

Dankzij de afstandsbediening kun je de Honeywell HF08CES heel eenvoudig bedienen. Bovendien kun je de airco tot 24 uur van tevoren instellen met de timer, zodat het lekker koel is als je wilt gaan slapen of moet werken. Een nadeel van de Honeywell HF08CES is dat je de filters in de airco na 250 uur bedrijfstijd dient te vervangen. 

4. Fuave ACB07K01

Ga je voor de Fuave ACB07K01 mobiele airco in de aanbieding? De thermostaat zorgt ervoor dat je een constante kamertemperatuur kunt instellen. Bovendien kun je de ruimte makkelijk ontvochtigen, waardoor het niet zo drukkend warm zal aanvoelen. Helaas maakt de airco met 65 dB best veel geluid. 

5. Daitsu APD-12X F/C

De Daitsu APD-12X F/C is makkelijk te bedienen met de afstandsbediening en dankzij het ontvochtigen voelt het snel minder klam aan. Je hebt een raam of een deur nodig om de afvoerslang naar buiten te hangen. De timer van de Daitsu APD-12X F/C kun je tot 24 uur van tevoren instellen. 

6. Sencor SAC MT9020C

Denk je aan de Sencor SAC MT9020C als mobiele airco in de aanbieding? De bediening is heel eenvoudig en je kunt de ruimte makkelijk ontvochtigen om het meteen minder drukkend warm te laten aanvoelen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de airco met 65 dB niet tot de meest stille behoort. 

7. AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

De AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro is makkelijk te bedienen en heeft een ventilatiefunctie voor als je alleen wilt ventileren en geen koeling nodig hebt. Met 64 dB is de airco helaas niet zo stil. 

8. Fuave ACB09K01

De Fuave ACB09K01 heeft een handige afstandsbediening en een thermostaat, om de ruimte op één temperatuur te houden. Houd er rekening mee dat de meegeleverde raamafdichtingsset alleen geschikt is voor een draairaam. 

9. Fuave ACS09K01

Kies je de Fuave ACS09K01 als mobiele airco in de aanbieding? De afstandsbediening maakt het een handige keuze, die je bovendien kunt instellen met een timer. Houd er rekening mee dat de afdichtingsset alleen geschikt is voor draai- en kiepramen.

10. Whirlpool PACB212HP

Met de Whirlpool PACB212HP kun je zowel koelen als verwarmen, dus het apparaat is ook geschikt voor in de winter. Andersom kun je de afdichtingsset helaas alleen gebruiken voor schuiframen en niet bij een dakraam. 

Mobiele airco aanbieding: goed en goedkoop

Wil je een mobiele airco kopen in de aanbieding? Wij zorgen ervoor dat je een goede en goedkope keuze maakt, bijvoorbeeld met de modellen uit onze top 10. 

Heb je vragen over de mobiele airco’s in de aanbieding? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!