Monoblock airco zonder buitenunit

Monoblock airco zonder buitenunit kopen of daar benieuwd naar? Het is een goede oplossing als alternatief voor de split-unit airco. Dus wil je geen gebruik maken van een buitenunit? Dan maak je met een monoblock een goede keuze.

De monoblock airco bestaat uit één unit, die je binnen plaatst. Je kunt de airco ophangen aan de wand of neerzetten op de grond, afhankelijk van het model dat je kiest. 

Hoe werkt het?

De monoblock airco zonder buitenunit koelt in de ruimte. De warmte wordt afgevoerd via buizen of leidingen, waardoor die gewoon naar buiten gaat. Er is geen sprake van een buitenunit, omdat de motor die normaal buiten staat in het apparaat verwerkt zit.

De apparaten hebben een afstandsbediening, om die eenvoudig in te stellen. En wil je er tijdens het slapen voor zorgen dat de temperatuur aangenaam is? Veel van de monoblock airco’s hebben een nachtstand. Zo blijft de temperatuur lekker koel, zonder dat je er ondertussen omkijken naar hebt. 

Ons advies: Innova 2.0 12HP DCInverter

Zonder buitenunit: de voordelen

De airco in monoblock biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Geen kast in het zicht
    De buitenunit van een airco kan best groot zijn en kan daardoor lelijk in het zicht staan. Geen sierraad, zeker niet als je geen grote tuin hebt en er daardoor steeds tegenaan zit te kijken. 
  • Geen last van veel geluid
    De motor voor buiten kan behoorlijk wat geluid maken. Dat kan lastig zijn als je ook graag in de tuin zit of als je weet dat anderen om je heen dat doen. 
  • Niemand tot last
    Met de monoblock airco zonder buitenunit ben je niemand om je heen tot last. Er is buiten geen geluid hoorbaar en je hoeft ook geen warme lucht af te voeren.

Monoblock airco zonder buitenunit kopen

Wil je een monoblock airco zonder buitenunit kopen? De ervaringen met deze modellen zijn over het algemeen erg goed. Gebruikers zijn blij met de koeling, kunnen over het algemeen goed slapen bij het geluid en vinden het gebruik van de unit heel eenvoudig.

Dus denk je na over een monoblock airco wandmodel of een van de andere oplossingen? We laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je een goede keuze kunt maken uit de beschikbare airco’s. En zoek je in plaats daarvan toch een split-unit of een mobiele airco die je kunt verplaatsen? Ook daarvoor ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. 

Ons advies: Evolar EVO-M1000CH

Heb je vragen over de monoblock airco zonder buitenunit? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!