Verrijdbare airco met opvangbak

Verrijdbare airco met opvangbak kopen? Het maakt je volledig flexibel, ook als je de ruimte wilt ontvochtigen. Dus merk je dat het drukkend warm is in de kamer, in de winkel of op kantoor? Het is belangrijk om een deel van het vocht uit de lucht te halen.

Ons advies: Honeywell MN10CESWW

Tip: zeker weten dat de ruimte te vochtig is? Gebruik een hygrometer of vochtmeter, waarmee je de relatieve luchtvochtigheid kunt meten. De waarde moet zich tussen 40 en 60% bevinden. Is de waarde te hoog? Dan is het verstandig om de ruimte te ontvochtigen.

Met een verrijdbare airco kun je de ruimte koelen. Bovendien kun je ermee ontvochtigen. Dat kan met een monoblock of een split airco, als er een functie op zit om vocht aan de lucht te onttrekken.

Ontvochtigen en koelen

De verrijdbare airco met opvangbak gaat een stap verder dan het koelen alleen. Je hebt ook de mogelijkheid om vocht uit te lucht te halen. Je zal merken dat het daardoor vanzelf afkoelt, omdat het minder drukkend warm gaat aanvoelen.

Kijk goed naar de grootte van de opvangbak. Ze zijn vaak groot genoeg om een aantal dagen tot een week of langer te ontvochtigen. Zo voorkom je dat je de opvangbak van de verrijdbare airco steeds moet legen, waardoor je er alsnog veel omkijken naar hebt. 

Verrijdbare airco met opvangbak kopen

Wil je een verrijdbare airco kopen en ben je benieuwd waar je nog meer op kunt letten? Kijk bijvoorbeeld naar het geluidsniveau, om een stil model te kiezen. Zo kun je de mobiele airco ook gewoon op de slaapkamer gebruiken.

Heb je vragen over de verrijdbare airco met opvangbak? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!