Hisense - mobiele airco

Hisense - mobiele airco

494,99

Heb je moeite met slapen vanwege de warmte tijdens de zomer? De mobiele airco van Hisense biedt de perfecte oplossing. Met zijn verkoelende kracht tot wel 40m² is deze airco ideaal voor de warmere lente- en zomerdagen.

Als je op zoek bent naar een verplaatsbare airco, is de Hisense APC12mobiele airco de beste keuze. Deze airco is niet alleen zeer energiezuinig, maar heeft ook het nieuwe energielabel A. Met een koelcapaciteit van 1,35kW kan deze mobiele airco ruimtes tot maximaal 110m³ effectief koelen.

De mobiele airconditioners van Hisense staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Deze verrijdbare mobiele airco is geschikt voor diverse ruimtes, zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design past deze mobiele airco moeiteloos in elke omgeving. Bovendien kun je met de verstelbare uitblaasopening voor zowel koude als warme lucht de luchtstroom naar eigen wens regelen.

Bestel dit product

Productinformatie

Pluspunten

Stil
Mooi design
Afstandsbediening
makkelijk te installeren

Minpunten

Afdichting moet bijgesteld worden