De 3 beste Hisense airco reviews

Redactie
8 augustus 2023
Hisense airco

Zoek jij een airco, die je zowel voor in de zomer als in de winter goed kunt gebruiken? En ook nog eens energiezuinig is, en beschikt over een energielabel A? Dan hebben wij voor jou de 3 beste Hisense airco reviews voor jou uitgezocht. Wij begrijpen dat het een enorme zoektocht is om de juiste airco te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften. Voor in de zomer een koel binnenklimaat en voor in de winter een lekker verwarmde binnen omgeving, want deze Hisense airco’s zijn voorzien van zowel een koud- als warmwatersysteem.

Zoals aangegeven zullen we in dit artikel bespreken welk de 3 beste Hisense airco’s reviews zijn die jij niet mag overslaan! We zullen ook aangeven wat de redenen zijn om voor een Hisense airco te kiezen en waar je op moet letten bij het uitkiezen van een Hisense airco. Na het lezen van deze Hisense airco reviews artikelen kun je direct de beste energiezuinige airco uitkiezen én aanschaffen!

Onze favoriet:

Hisense - mobiele airco

€ 494,99
Heb je moeite met slapen vanwege de warmte tijdens de zomer? De mobiele airco van Hisense biedt de perfecte oplossing. Met zijn verkoelende kracht tot wel 40m² is deze airco ideaal voor de warmere lente- en zomerdagen. Als je op zoek bent naar een verplaatsbare airco, is de Hisense APC12mobiele airco de beste keuze. Deze airco is niet alleen zeer energiezuinig, maar heeft ook het nieuwe energielabel A. Met een...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2060 W
 • Oppervlakte: 46 m2
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Gewicht: 30KG

Pluspunten

 • Stil
 • Mooi design
 • Afstandsbediening
 • makkelijk te installeren

Minpunten

 • Afdichting moet bijgesteld worden

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een airco?

Ben je aan het overwegen een Hisense airco aan te schaffen? Dan is het essentieel om te letten op enkel verschillende zaken die van groot belang zijn als je wilt kiezen voor een geschikt apparaat voor jouw situatie. De verschillende zaken die hierbij van groot belang zijn, zijn bijvoorbeeld;

 • Het energielabel: Koop je een airco van Hisense, In onze ogen is het allereerst verstandig om goed naar de energieklasse van de airco’s te kijken. De energieklasse wordt aangeduid met een letter en eventueel het teken ‘+’; een voorbeeld hiervan is dan ook A++. Dit is eigenlijk één van de meest zuinige airco’s die je kunt vinden. Zie je een airco met energieklasse B of E? Dan weet je dat deze airco allesbehalve zuinig zijn.
 • De functionaliteit: Afhankelijk van welke soort en wel model airco je kiest, zal de functionaliteit variëren. De ene airco van Hisense kan slechts koelen, terwijl andere airco’s van dit merk ook kunnen ventileren, verwarmen en ontvochtigen
 • Het geluidsniveau: Elk model Hisense airco heeft een ander geluidsniveau, waarbij de ene airco van Hisense stiller in werking is dan de andere. Ga na wat het geluidsniveau is om te bepalen of je een stil apparaat in huis haalt.
 • De prijs en het model: Ga na welk model Hisense airco je wilt kopen als je wilt nagaan wat je gaat moeten betalen voor de airco. Er hangt namelijk een ander prijskaartje aan elk Hisense airco model.
 • Jaar van uitgave: Bepaal wat het jaar van uitgave is van de Hisense airco die je wilt kopen om zo te checken hoe modern het toestel is.
 • De afmetingen: Bepaal of de Hisense airco wel past bij je thuis door te kijken naar de lengte, de breedte en de hoogte van het apparaat.
 • De luchtstroom: Ga na wat de hoeveelheid luchtverplaatsing van de Hisense airco is in liter per seconde.

Hisense airco kopen?

Heb je besloten om te gaan investeren in een nieuwe airco en kies je voor een Hisense airco, dan maak je een verstandig besluit aangezien je kiest voor een energiezuinig, milieuvriendelijk, stil en stijlvol apparaat die optimaal koelt in zowel kleine als grote ruimtes, en zorgt voor een gezond en schoon leefklimaat.

Monteur Hisense airco

Het onderhoud van de Hisense airco’s

Natuurlijk niet te vergeten, het onderhoud van je nieuwe Hisense airco! Dit is erg van belang als je wilt dat je airco optimaal blijf werken naar behoren. Sluit een onderhoudscontract af als je geen omkijken meer wilt hebben naar het onderhoud van je Hisense airco of naar de kosten die hierbij komen kijken. Je betaalt minimaal € 100 en maximaal € 150 per jaar voor de onderhoud aan je Hisense airco. Hier nog enkel redenen waarom de onderhoud erg van belang is;

 • Dit voorkomt schimmel en ongewenste bacteriën dat slecht is voor de luchtwegen.
 • En minder energieverbruik. Als u uw airco niet goed onderhoudt, dan zal de airco steeds minder goed werken

Heb je jouw wensen en behoefte op een rijtje gezet? Dan kun je nu direct gericht starten met jouw zoektocht naar de beste Hisense airco. Deze zoektocht hoef je echter niet geheel zelfstandig uit te voeren; wij hebben namelijk al het uitgebreide aanbod voor jou aan een strenge keuring onderworpen. Op basis van die keuring/test hebben wij uiteindelijk een top 3 van de beste energiezuinige airco’s aan kunnen wijzen!

3 Hisense airco reviews

#1 Hisense - Mobiele airco review

Heb jij moeite met slapen of heb je last van de benauwdheid door de warmte tijdens de zomer? De mobiele airco van Hisense biedt dé oplossing, deze airco verkoelt namelijk tot maximaal 40m2.

Zoek jij daarnaast een verplaatsbare airco voor de warme zomerdagen? Twijfel dan niet langer, en maak de keuze voor de APC12mobiele airco van het merk Hisense. De mobiele airco van Hisense is een zéér energiezuinige mobiele airco en is in het bezit van het nieuwe energielabel A.

De mobiele airco van Hisense biedt een uitstekende kwaliteit. Deze verplaatsbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, slaapkamers, werkplaatsen en noem maar op. Deze airco is zeer compact van formaat en heeft een stijlvol design. Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen behoeften. (klasse A)

Hisense - mobiele airco

€ 494,99
Heb je moeite met slapen vanwege de warmte tijdens de zomer? De mobiele airco van Hisense biedt de perfecte oplossing. Met zijn verkoelende kracht tot wel 40m² is deze airco ideaal voor de warmere lente- en zomerdagen. Als je op zoek bent naar een verplaatsbare airco, is de Hisense APC12mobiele airco de beste keuze. Deze airco is niet alleen zeer energiezuinig, maar heeft ook het nieuwe energielabel A. Met een...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2060 W
 • Oppervlakte: 46 m2
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Gewicht: 30KG

Pluspunten

 • Stil
 • Mooi design
 • Afstandsbediening
 • makkelijk te installeren

Minpunten

 • Afdichting moet bijgesteld worden

3 voordelen van de mobiele airco

 • Het grootste voordeel van een mobiele airco is uiteraard dat je hem kan verplaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld op een warme zomerdag ’s middags je bureau verkoelen om te werken en ’s avonds kan je het toestel simpel naar je slaapkamer verplaatsen voor een goede nachtrust in een frisse kamer.
 • De prijs ligt een pak lager dan een vaste airco unit. Je hoeft natuurlijk ook geen rekening te houden met installatiekosten door een vakman; je steekt de airco simpelweg in het stopcontact en hij kan al beginnen koelen.
 • Een mobiele airco reinigen is ook niet moeilijk. Je kan de filter eenmaal per week stofzuigen in periodes waarin je de airco vaak gebruikt. Als de filter te vuil is, kan je hem eens met water spoelen. Zorg er wel voor dat de filter goed droog is alvorens hem terug te plaatsen!

#2 Hisense new comfort wandmodel review | Single en multi split

Gaat jouw voorkeur uit naar een energiezuinige airco die zowel kan koelen als verwarmen? Dan hoef je niet verder te kijken; Deze Hisense New Comfort Wandmodel biedt veel toepassingsmogelijkheden voor de slaapkamers in jouw woning tot aan de airconditioning van kantoren. Deze airco is een modern en stijlvol design en siert het wandmodel en creëert op elk gewenst moment de juiste temperatuur. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 ben daarom jij ook nog eens heel duurzaam en milieubewust bezig! Hoe fijn is dat?! (Klasse A++)

Voordelen van een split airco

Bij de keuze tussen een single split of een multi-split airconditioner systeem voor uw huis of appartement of garage, is het belangrijk om te overwegen hoeveel koelcapaciteit je nodig hebt en of je in staat bent om de temperatuur onafhankelijk te regelen in elke kamer, of ruimte waar koeling nodig is. Als je op zoek bent naar een betaalbaar en eenvoudig te installeren systeem dat grootschalige koeling biedt voor een heel huis of appartementencomplex, dan is een single split-systeem wellicht de beste optie. Als je een onafhankelijke temperatuurregeling in uw hele ruimte nodig hebt, is een multi split-systeem misschien beter geschikt voor uw behoeften, ondanks de hogere kosten en het complexe installatieproces. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat deze zowel aan uw budget als aan uw koelbehoeften voldoet.

#3 Hisense vloer- en plafondmodel review | Multi split

De Hisense Vloer- en Plafondunits bieden een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden voor zowel de verschillende kamers in jouw woning tot aan de airconditioning van kantoren en kan dus meerdere airco’s koppelen aan een unit aan de buitenzijde. Op een hele hoop van deze plaatsen is het model gemakkelijk staand óf aan het plafond te monteren. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 ben je ook nog eens weer heel duurzaam en heel milieubewust bezig. (klasse A)

3 voordelen voor de aanschaf van een Multi split airco

 • Beperkte lawaaihinder. De compressor en de condensor, de componenten die voor het meeste lawaai zorgen bij een airco, bevinden zich bij een split airco in de buitenunit van de installatie. Hierdoor heb je binnen dus amper last van een teveel aan lawaai van de airconditioner.
 • Flexibiliteit. Je kan tot wel vijf (bij sommige installaties zelfs nog meer) binnenunits koppelen aan slechts één buitenunit. Bovendien hoeven de binnenunits niet allemaal van hetzelfde model te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld in de ene kamer een plafondmodel installeren en in een andere een wandmodel.
 • Esthetische voordelen. Aangezien heel wat onderdelen van het airconditioningsysteem zich aan de buitenkant van de woning bevinden, zullen de binnenunits heel wat compacter zijn.

Ervaringen met Hisense airco's

Hisense is een vooraanstaand technologiebedrijf dat indruk maakt met innovatieve producten van topkwaliteit. Hun onderscheidende kenmerk ligt in het combineren van geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Hun streven ernaar om levens te verbeteren met baanbrekende ontwerpen en superieure prestaties. We hebben hier enkel wat ervaringen verzameld om deze met je te delen.

Maria van Vliet- "Fijn apparaat, voor een mobiele airco relatief stil in het verleden ook "goedkopere" mobiele airco's gehad, merkt een duidelijk verschil zowel in vermogen, kwaliteit, design en comfort, top product!"

Marloes van den Berg- "Mijn ervaring met de Hisense Airco is ronduit geweldig! Als huisvrouw wilde ik een airconditioner die niet alleen efficiënt koelt, maar ook gemakkelijk te bedienen is. Deze airco heeft het allemaal. De eenvoudige installatie was een opluchting en de gebruikservaring overtrof mijn verwachtingen. De afstandsbediening zorgt voor ultiem gemak, en ik ben dol op hoe snel het de kamer koel houdt op warme dagen."

Daan Jansen- "Ik wilde mijn slaapkamer al een tijdje comfortabeler maken tijdens de zomer, en de Hisense Airco heeft dat absoluut waargemaakt. De installatie was simpel en de airco werkt echt efficiënt. De nachten zijn veel aangenamer geworden, dankzij de stille werking en de mogelijkheid om de ideale temperatuur in te stellen. Bovendien maakt het luchtzuiveringsfilter me minder zorgen over allergenen."


Waarom zou jij moeten kiezen voor 1 van deze 3 Hisense airco’s?

Wil je optimaal kunnen genieten van een airco met de gewenste koeling? De airco’s van Hisense bieden een uitstekende kwaliteit. Deze airco’s zijn geschikt voor alle ruimtes zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. De airco’s zijn handig en gebruiksvriendelijk voor iedereen. Daarnaast zijn de airco’s van Hisense  zeer stijlvol van design. Indien je voor een energiezuinige Hisense airco gaat kiezen, kun je eigenlijk genieten van meerdere voordelen:

 • Airco’s van het merk Hisense zijn stil in gebruik en kunnen als energiezuinig worden beschouwd. Je kunt, afhankelijk van het airco model die je gaat kopen, van energielabel A tot A+++ uitgaan als je kiest voor een airco van Hisense.
 • Je kunt de meeste Hisense airco’s op afstand bedienen door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandsbediening.
 • Met een Hisense airco kan je zowel koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren afhankelijk van welk soort en model airco je gaat kopen.
 • Airco’s van het merk Hisense zijn milieuvriendelijk aangezien Hisense rekening houdt met zeer strenge milieueisen tijdens de productie van het apparaat.
 • De airco’s van Hisense zien er stijlvol uit, waardoor je voor elk soort interieur een geschikte airco vindt zonder dat je de airco hoeft weg te werken. Deze airco’s kunnen namelijk gemakkelijk in je interieur worden geïntegreerd.
 • Het assortiment aan soorten en modellen airco’s van het merk Hisense is vrij uitgebreid. Hierbij kan je van airco’s van topkwaliteit uitgaan tegen een betaalbare prijs.
 • Je kunt tot wel 5 jaar garantie krijgen op een airco van Hisense.

Alternatieven voor een Hisense Airco

Mocht de Hisense airco reviews toch niet zijn aansluiten als naar waar je opzoek was? Dan hebben wij buiten deze Hisense airoc reviews nog een alternatieve airco voor jou uitgezocht: AEG AXP34U338HW - Mobiele airco

AEG AXP34U338HW

€ 599,00
Met 12.000 BTU biedt deze mobiele airco van AEG je verkoeling voor ruimtes tot 40 m2. Wil je juist de ruimte verwarmen? Deze mobiele airco heeft ook een verwarmingsfunctie. Regel eenvoudig de gewenste temperatuur met de bijgeleverde afstandsbediening. Door de wielen kan je de airco makkelijk verplaatsen naar een andere ruimte. Let wel op dat deze mobiele airco van AEG lawaai kan maken.
Bekijk op bol Bekijk op coolblue

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 3400 W
 • Oppervlakte: 40 m2
 • Geluidsniveau: 64dB
 • Gewicht: 37,50 kg

Pluspunten

 • Ontvochtigingsfunctie voor een frisser binnenklimaat
 • Laag energiegebruik: energielabel A voor koelen
 • Genereert +30% meer verkoelingscapaciteit (tegen 2600W)

Minpunten

 • Wordt geen raam afdichtingskit meegeleverd
 • Maakt relatief veel geluid op de hoogste stand

Slotwoord

Gaat jouw voorkeur uit naar een van deze airco's die je hier hebt terug kunnen vinden tussen de Hisense airco reviews? Dan is het aan te raden om te kijken naar een airco met energieklasse A+ of energieklasse A++. De hierboven genoemde varianten hebben in ieder geval één van deze klassen en voldoen aan al onze verwachtingen. Deze airco’s koelen de ruimte in jouw huis perfect, leveren een positieve bijdrage aan de aardbol én aan de hoogte van jouw energierekening! Onze keuze is de split airco. Welke kies jij?