Daikin mobiele airco kopen

Redactie
5 december 2020
kleine mobiele airco kopen

Wil je een Daikin mobiele airco kopen? Misschien ken je het merk van de split-unit en zelfs multi-split-units die er beschikbaar zijn. Je kiest daarmee voor een geweldige airco, die je bijvoorbeeld voor thuis goed kunt gebruiken.

Geen Daikin, wél een top toestel:
Inventum AC901

Inventum AC901 - Mobiele airco - 3-in-1

€ 249,00
De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt), waardoor het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 80m³. Naast het koelen van de ruimte kan deze mobiele airco ook worden gebruikt voor het ontvochtigen van lucht of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening is de bediening van de airco eenvoudig. Bovendien wordt bij deze airco een luxe...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 2600 W
  • Oppervlakte: 30 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Inclusief luxe raamafdichtingskit
  • Makkelijk te verplaatsen door wieltjes

Minpunten

  • Geluid is goed hoorbaar

Een Daikin mobiele airco is er helaas niet. Je kunt in plaats daarvan gebruik maken van de andere merken die er beschikbaar zijn. En zoek je toch naar een Daikin? Kies dan voor een van de vaste oplossingen die je kunt bestellen. Houd er wel rekening mee dat de airco geïnstalleerd moet worden, waardoor dit meer zal kosten. 

Daikin mobiele airco kopen

En zoek je zelfs een Daikin mobiele airco zonder slang? Er is dan eigenlijk sprake van een aircooler of een (vloer)ventilator. Dat zijn geen producten die het merk maakt, waardoor het niet mogelijk is om die te bestellen.

In plaats daarvan kun je gebruik maken van de andere mobiele airco’s die er beschikbaar zijn. Ook met die merken kun je rekenen op voldoende koelvermogen, net als een relatief stille airco. En vind je het geluidsniveau erg belangrijk? Kies dan voor een vaste airco, die je aan de wand of aan het plafond op kunt hangen. 

Heb je vragen over Daikin mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!