Mobiele airco met verwarming

Mobiele airco met verwarming kopen? Het is de beste combinatie van twee functies, om er zowel in de zomer als in de winter gebruik van te maken. Voorkom dat je het in de zomer te warm krijgt of dat je in de winter last hebt van de kou.

Een aantal mobiele airco’s kunnen koelen en verwarmen, zodat je er door het jaar geen op meerdere momenten gebruik van kunt maken. De apparaten stel je eenvoudig in op de gewenste temperatuur, waarmee je ervoor zorgt dat je gebruik kunt maken van de koel- of verwarmingsfunctie.

Koelen en verwarmen: heel handig

Een mobiele airco en verwarming in 1 is een heel handige keuze, bijvoorbeeld in de camper of de caravan. Je hoeft geen complete installatie aan te leggen, omdat je gebruik maakt van een klein, compact en mobiel apparaat.

En gaat het je om een mobiele airco in de slaapkamer, die je daarmee ook probeert te verwarmen? De airco en verwarming die je mobiel kunt gebruiken is dan een goede keuze. Je kunt het apparaat gebruiken als een airco en als een verwarming.

Let op: niet iedere airco kan ook verwarmen, dus kijk goed naar de mogelijkheden van het apparaat dat je kiest. De geschikte apparaten hebben een stand om te verwarming, waarmee jij ervoor zorgt dat je het in de wintermaanden niet te koud zal krijgen. 

7 mobiele airco’s met verwarming

Benieuwd naar goede mobiele airco’s met verwarming? We zetten de beste keuzes voor je op een rij, vanuit ons brede aanbod waar je online een keuze uit kunt maken:

Een fijne mobiele airco, waarmee je kiest voor een 4-in-1 oplossing. Je kunt er ook mee verwarmen, net als ventileren en ontvochtigen. Zo maak je gebruik van een compleet apparaat, dat tegelijkertijd heel mobiel is.

De Eurom CoolPerfect 180 is geschikt als airco en als verwarming, dus het apparaat komt heel het jaar door goed van pas. De airco heeft wifi en een afstandsbediening, om die op afstand eenvoudig in te stellen. 

Zoek je een mobiele airco die ook te gebruiken is als verwarming? Dit is een goede keuze. Bovendien kun je gebruik maken van een stille modus, waardoor je het geluidsniveau met 70% kunt verminderen. 

Een goedkope mobiele airco die je ook kunt gebruiken om te verwarmen. Het is de beste keuze tijdens koude en warme momenten, voor een aangename temperatuur om bij te werken, slapen of te verblijven. 

Wil je met een mobiele airco verwarmen? Dit apparaat is ervoor geschikt, ook in grotere ruimten tot 43 vierkante meter. Dat betekent dat je er in de slaapkamer, in de winkel en op kantoor goed gebruik van kunt maken. 

Deze CECOTEX draagbare airco is een fijne airco en verwarming in 1. Het is een goede en goedkope keuze, inclusief afstandsbediening om de gewenste stand eenvoudig in te schakelen. 

Kies je de Whirlpool PAXB212HP? Het is een mobiele airco en verwarming. Koel of verwarm de ruimte, met een mooi zwart apparaat dat je weer makkelijk opbergt als je er even geen gebruik van wilt maken. 

Mobiele verwarming en airco

De mobiele verwarming en airco in 1 zorgt ervoor dat je daar heel het jaar door gebruik van kunt maken. Het gaat om twee aparte functies. Houd er rekening mee dat het koel- en verwarmingsvermogen kunnen verschillen. Soms is een airco geschikt om een grotere ruimte te koelen dan om die ook weer op te warmen. 

Kijk goed naar de vermogens, naar het energieverbruik en bijvoorbeeld het geluidsniveau. Zo maak je een goede keuze uit het brede aanbod, voor een apparaat waarmee je de ruimte kunt koelen en op een ander moment kunt verwarmen. 

Mobiele airco met verwarming kopen

Wil je een mobiele airco met verwarming kopen? Wij laten je zien waar je de keuze uit hebt. Zo kies je het beste apparaat, dat voorkomt dat het in de zomer te warm wordt of juist in de winter te koud zal blijven.

Met de mobiele airco waarmee je kunt verwarmen en kunt koelen bepaal jij de temperatuur in huis, in de winkel of op kantoor. En gaat het je om een apparaat waar je in de caravan of de camper gebruik van kunt maken? Je hoeft alleen de stekker maar in het stopcontact te steken, zodat je daar altijd heel flexibel mee bent. 

Heb je vragen over een mobiele airco met verwarming? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!