Eurom mobiele airco in de caravan

Kai Roterman
17 november 2020
kleine mobiele airco camper

Gebruik maken van een Eurom mobiele airco in de caravan? Het is een goede keuze, waarmee je op een mobiele manier eenvoudig de ruimte kunt koelen. 

Onze favoriet: Eurom AC2401

Eurom AC2401 - Caravan Airco

€ 457,77
De caravan-/camperairco is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor recreatief gebruik. Het installatieproces is eenvoudig, bestaande uit een buiten- en binneneenheid met voorgevormde koelleidingen van ø 6 mm. Hierdoor kunt u altijd uw raam sluiten terwijl de airco in werking is. Met een vermogen van 375W / 1,6A kunt u deze airco zonder problemen gebruiken op campings en andere recreatieplaatsen waar een lagere ampèrage beschikbaar is. De airco...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 375 W
  • Oppervlakte: 16 m²
  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Gewicht: 22.30 kg

Pluspunten

  • Speciaal ontwikkeld voor mobiele omgevingen als caravans, campers en boten
  • De airco wordt geleverd met afstandsbediening
  • Makkelijk om aan te sluiten

Minpunten

  • Je kunt geen tijd instellen wanneer de airco aan of uit moet gaan

Eurom staat met z’n mobiele airco’s bekend om goede kwaliteit in een compact apparaat. Je kunt er de caravan mee koelen, net als een camper of een andere kleine ruimte. Voorkom dat het te warm wordt, zelfs als je op zomervakantie gaat of als de weersvoorspelling laat zien dat het thuis erg warm zal worden. 

Eurom mobiele airco voor de caravan kopen

Wil je een Eurom mobiele airco kopen? Bekijk de review en lees bijvoorbeeld de beoordelingen bij de diverse modellen. Zo weet je zeker dat je daarvoor een goede keuze maakt, waarmee je de ruimte kunt koelen.

Dus zoek je een Eurom airco voor onderweg? Met de mobiele apparaten is er geen installatie en montage nodig, omdat je de airco gewoon neer kunt zetten en de stekker in het stopcontact kunt steken.

Tip: zoek je naar een vaste installatie voor een airco in de caravan? Kies dan voor een split-unit, die ook beschikbaar is bij Eurom. Zo heb je de keuze uit meerdere modellen en oplossingen, afhankelijk van hoe je de caravan wilt koelen. 

Heb je vragen over een Eurom mobiele airco in de caravan? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!