Eurom mobiele airco review

Redactie
25 oktober 2020
eurom mobiele airco review

Benieuwd naar de Eurom mobiele airco review? Je hebt de keuze uit verschillende modellen, zoals de PAC 9.2 die je kunt gebruiken in een kleine ruimte. Het is een lekker compact model, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer, de camper of de caravan goed kunt koelen.

Onze favoriet: Eurom AC2401

Eurom AC2401 - Caravan Airco

€ 457,77
De caravan-/camperairco is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor recreatief gebruik. Het installatieproces is eenvoudig, bestaande uit een buiten- en binneneenheid met voorgevormde koelleidingen van ø 6 mm. Hierdoor kunt u altijd uw raam sluiten terwijl de airco in werking is. Met een vermogen van 375W / 1,6A kunt u deze airco zonder problemen gebruiken op campings en andere recreatieplaatsen waar een lagere ampèrage beschikbaar is. De airco...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 375 W
  • Oppervlakte: 16 m²
  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Gewicht: 22.30 kg

Pluspunten

  • Speciaal ontwikkeld voor mobiele omgevingen als caravans, campers en boten
  • De airco wordt geleverd met afstandsbediening
  • Makkelijk om aan te sluiten

Minpunten

  • Je kunt geen tijd instellen wanneer de airco aan of uit moet gaan

Ga je binnenkort op vakantie of zoek je een manier om de slaapkamer koel te houden als de echte zomer weer losbarst? In de beide gevallen kan de Eurom mobiele airco review je helpen. Zo weet je zeker dat het niet te warm wordt, met een mobiel apparaat dat je bovendien eenvoudig kunt verplaatsen.

Eurom mobiele airco kopen

Wil je een Eurom mobiele airco kopen? Het is een goede keuze, voor een merk dat bekend staat om de uitstekende koelvermogens. Bovendien kun je rekenen op een laag energieverbruik en bijvoorbeeld een relatief laag geluidsniveau.

Dus zoek je een mobiele airco die je in een kleine ruimte kunt gebruiken? De review van de PAC 9.2 laat dan bijvoorbeeld zien dat je daar goed gebruik van kunt maken. Het is een goede keuze om de ruimte te koelen, zonder dat je daarvoor een hoge prijs betaalt. 

Heb je vragen over een Eurom mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!