Haier airco mobiel

Mitchel Overstee
24 november 2022
mobiele airco zonder slang

Zoek je een Haier airco die je mobiel kunt gebruiken? Het merk staat bekend om de goede airco’s, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer, een winkelruimte of een kantoor kunt koelen. Dus vind je het binnen te warm of wil je voorkomen dat je daar last van krijgt als de temperaturen buiten oplopen? Met een mobiele airco van Haier voorkom je die problemen.

Ons advies: Haier AM12AA1GAA

Haier AM12AA1GAA mobiele airco

€ 729,00
Verkoelt en verwarmt met de 3 in 1 ontvochtigingsfunctie.
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2.6 W
 • Oppervlakte: 40 m²
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Gewicht: 29 kg

Pluspunten

 • Koelt erg goed
 • Nooit lawaaierig

Minpunten

 • Prijzig

We helpen je graag een goede Haier mobiele airco te kopen, bijvoorbeeld door je aan te geven welk model misschien goed geschikt is. Het is een mobiele oplossing waar we veel goede ervaringen over hebben gehoord. Bovendien komt het apparaat over het algemeen goed uit de test.

Airco in energieklasse A

Benieuwd welke Haier airco je mobiel kunt gebruiken? Het gaat bijvoorbeeld om de Haier AM09AA1GAA. Het is een airco die je bijvoorbeeld in de slaapkamer neer kunt zetten, net als in een winkel of in een (klein) kantoor. Zo zorg je ervoor dat je die ruimte kunt koelen. Bijvoorbeeld als de temperaturen buiten flink oplopen. 

De airco zoals genoemd biedt een aantal belangrijke voordelen:

Houd er bij de mobiele airco van Haier rekening mee dat je de warme lucht naar buiten toe moet afvoeren. Dat doe je met een slang, die je door het raam of door de deur naar buiten toe kunt leggen. Zonder afvoer lukt het helaas niet om gebruik te maken van de airco-functie, omdat de warme lucht afgevoerd moet worden. 

 • Zuinig
  De Haier mobiele airco is een relatief zuinige keuze. Het apparaat heeft energieklasse A. Dit betekent dat het apparaat niet zoveel stroom verbruikt, waardoor je daar op een voordelige en milieuvriendelijke manier gebruik van kunt maken. 
 • Handige afstandsbediening
  Met de afstandsbediening kun je de mobiele airco inschakelen en weer uitzetten. En wil je de temperatuur aanpassen of gebruik maken van een van de andere functies? Ook dat kun je gewoon op afstand doen. Dus zelfs als je al in bed ligt of even druk aan het werk bent achter je bureau.
 • Met ventilatie
  Wil je even niet koelen, maar heb je wel behoefte aan wat ventilatie? Dan kun je gebruik maken van de speciale ventilatiefunctie van het apparaat. Op die manier laat je koude lucht blazen, zonder dat er sprake is van een daadwerkelijke aircofunctie.

Goede mobiele airco voor de slaapkamer

Zoek je een goede mobiele airco voor bijvoorbeeld op de slaapkamer? De modellen van Haier zijn dan goed geschikt. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een BTU-waarde van 9.000. Dit betekent een behoorlijk koelend vermogen, waarmee je in ieder geval de slaapkamer kunt koelen.

Kijk daarnaast goed naar het geluidsniveau van de modellen. Met zo’n 55 tot 60 dB bereik je de limiet van wat je goed kunt hebben. Als je erbij wilt kunnen werken of doorheen wilt slapen. Een mobiele airco die meer geluid maakt is over het algemeen niet zo goed geschikt. 

Haier airco mobiel kopen

Wil je een Haier airco kopen die je mobiel kunt gebruiken? Of ben je benieuwd naar de andere modellen die er beschikbaar zijn? We laten je graag zien wat er beschikbaar is. Zodat je daarmee aan de slag kunt. Op die manier zorgen we er bij Airco-Review.nl voor dat je een goede keuze maakt. Zowel voor een Haier als voor een ander merk mobiele airco. 

Heb je vragen over de Haier airco mobiel? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!