Honeywell ventilator: een aanrader of niet?

Kai Roterman
14 januari 2021
Honeywell ventilator

Een belangrijk kenmerk van een gemiddeld huis in Nederland is de prima isolatie. Door deze isolatie hoef je in de winter niet al te veel energie te stoken, aangezien de warmte prima in huis blijf hangen. Daar heb je in de zomer echter ook last van.

Kun je het gevolg hiervan al raden? Juist, tijdens bijvoorbeeld een hittegolf blijft de warmte in jouw huis hangen. Het nadeel hiervan is dat het binnenshuis echt veel te warm wordt, waarbij temperaturen van 30 graden eerder regel dan uitzondering zijn.

Ons advies: Honeywell HTF400BE

Honeywell - HTF400BE - Tafelventilator

€ 69,00
Honeywell AIDC HTF400E4 Tafelventilator (Ø x h) 170 mm x 190 mm Zwart Geniet het hele jaar door van heerlijke dromen met deze tafelventilator van Honeywell. Hij biedt krachtige koeling met een geoptimaliseerd geluidsprofiel dat roze ruis nabootst. Roze ruis vergemakkelijkt het in slaap vallen en bevordert een diepe en gezonde slaap.
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2.8 m³/h
 • Oppervlakte: 2.8 m³/h
 • Geluidsniveau: 56 dB
 • Gewicht: 2.23 kg

Pluspunten

 • Aanraakbedieningspaneel
 • Roze ruis
 • 3 snelheden en 4 dimstanden

Minpunten

 • Geen afstandsbediening

Hoe je dit op kunt lossen? Door een ventilator of airco aan te schaffen. Gaat jouw voorkeur uit naar een ventilator? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere merken ventilators kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Honeywell ventilator kiezen. Is het aan te raden om voor een variant van dit merk te kiezen? Het antwoord op die vraag ga je vinden op deze pagina.

Een nadere blik op de Honeywell ventilators

Het merk Honeywell werd in 1905 opgericht door de heer Mark C. Honeywell. Hij bouwde in dat jaar voor het eerst in Amerika een centrale verwarming in een huis. Vanaf dat moment was het merk Honeywell eigenlijk geboren; de focus lag hierbij ook direct op klimaatsystemen voor in huis.

De centrale verwarming is hier een voorbeeld van, mar dat geldt ook voor de thermostaat en een ventilator. Het is dan ook niet geheel verrassend dat het merk Honeywell zich ook toegelegd heeft op het ontwikkelen van slimme thermostaten en slimme ventilators.

Sterker nog: hedendaags is Honeywell één van de beste aanbieders van ventilators. Dit merk heeft een flink assortiment op weten te bouwen én levert veel kwaliteit. In onze ogen heeft Honeywell daarnaast ook voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding weten te zorgen.

Al met al is het aanbod van Honeywell ventilators zeer interessant te noemen. Maar, wat zijn nou redenen om een dergelijke ventilator daadwerkelijk te kopen? En hoe kun je de beste Honeywell ventilator vinden? Op die vragen vind je hieronder een uitgebreid antwoord.

Wat zijn de voordelen van een Honeywell ventilator?

Ben je op dit moment op zoek naar een ventilator voor in jouw woning? Wil jij de temperaturen in jouw woning met deze ventilator een stuk aangenamer maken? Dan is het aan te raden om eens het assortiment van Honeywell te bekijken. Waarom? Omdat het merk, zoals hierboven al aangegeven, een prima prijs-kwaliteitsverhouding op heeft weten te bouwen.

Met de producten van dit merk geniet je jarenlang van een ventilator. Deze jarenlange werking is te danken aan hoogwaardig materiaal en slimme technologieën. Dankzij die technologieën is Honeywell in staat om de beste ventilators te ontwikkelen!

Daarbij is het ook een feit dat je voor een Honeywell ventilator niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Als je het aanbod van Honeywell checkt, zie je bijvoorbeeld ventilators van enkele tientjes voorbijkomen. Je kunt echter ook kiezen voor ventilators met een prijskaartje van enkele honderden euro. Juist de variatie in het assortiment is ook één van de redenen waarom wij fan zijn van Honeywell.

Ook qua varianten vind je veel variatie terug in het assortiment van Honeywell. Wat we hiermee bedoelen? Nou, eigenlijk alle soorten ventilators worden wel door dit Amerikaanse merk geproduceerd. Een statiefventilator, een torenventilator, een tafelventilator, een vloerventilator en een luchtkoeler vind je stuk voor stuk terug in het assortiment van Honeywell!

Daarbij vinden wij het ook een pluspunt dat veel ventilators vrij uitgebreid zijn. Zo kun je veel Honeywell ventilators naar wens instellen en kun je kiezen uit meerdere snelheidsstanden.

Dankzij deze voordelen zijn wij fan van Honeywell. Het merk weet simpelweg veel kwaliteit te leveren, terwijl je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Onder meer dankzij de extra handige functies geniet je van nóg meer gemak. Bijkomend voordeel: je kunt dus uit allerlei soorten ventilators kiezen in het assortiment van Honeywell!

Een Honeywell ventilator kopen

Spreken de bovengenoemde voordelen van een Honeywell ventilator jou aan? Ben je daarom ook geïnteresseerd om een ventilator van dit merk aan te gaan schaffen? Dan sta je voor een leuke zoektocht; het aanbod is immers vrij uitgebreid.

Om deze zoektocht zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, is het aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten. Waar wil je de ventilator gaan gebruiken? Naar welk soort ventilator ben je op zoek? Hoeveel geld kun je uitgeven aan de ventilator? En aan welke eisen moet de ventilator op z’n minst voldoen?

Door een antwoord op deze vragen te geven, kun je al een flinke vooruitgang boeken. Je kunt hiermee namelijk al een schifting in het assortiment van Honeywell maken. Een belangrijk aspect hierbij is zonder twijfel het prijskaartje.

Toch een airco in plaats van een ventilator?: Honeywell MN10CESWW

Honeywell MN10CESWW

€ 454,99
De Honeywell MNdsadsaadssadadsdasads10CESWW heeft edddsadsaen koasdadsadsadsdaselvermogen van 10.000 BTU en verkoelt ruimtes tot ongeveer 30 vierkante meter. Deze mobiele airco maakt elke gewenste ruimte in huis koel tijdens warme dagen. En dat is niet alles. Hij heeft 3 functies: verkoelen, ontvochtigen en ventileren. Bij extreme hitte zet je de airco aan. Wanneer je alleen een briesje in huis wilt, stel je hem in als ventilator. Aan het gemak is ook...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 1200 W
 • Oppervlakte: 28 m²
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Gewicht: 31 kg

Pluspunten

 • Energiebesparend
 • Compact

Minpunten

 • Prijzig

Zoals wij hierboven al aangaven, kun je bij Honeywell namelijk voor verschillende prijzen een ventilator aanschaffen. Je kunt al voor 30 euro klaar zijn, maar voor sommige varianten betaal je bijna 300 euro. Het is dus aan jou om te bepalen hoeveel geld je uit wilt én kunt geven. Mogen wij je van één vrijblijvende tip voorzien? Durf echt te investeren in de beste Honeywell ventilator; daar heb je op lange termijn alleen maar profijt van.

Verder moet je dus goed kijken naar de variant. Ga je voor een variant die je op jouw tafel neer kunt zetten? Of kies je toch voor een variant die je op de grond neer kunt zetten? In beide gevallen kun je in het aanbod van Honeywell uit meerdere varianten kiezen. Het is vervolgens aan jou om een goed vergelijk tussen deze varianten te gaan maken.

Kunnen wij je aanraden om een Honeywell ventilator te kopen? Ja, dat kunnen wij zeker. Wij zijn onder de indruk van dit merk; onder meer de prijs-kwaliteitsverhouding van de ventilators van Honeywell spreekt ons erg aan.

Wil je daarom nu direct een Honeywell ventilator kopen? Doe dan wel goed onderzoek, zet je wensen op een rijtje, maak een goed vergelijk en bestel direct de gewenste variant van dit merk. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je veel plezier gaat beleven aan een geweldige ventilator van het merk Honeywell!