Mitsubishi airco: mobiele modellen

Redactie
25 augustus 2022
mobiele split airco mitsubishi

Wil je de Mitsubishi airco mobiel gebruiken? Mobiele airco’s maken het makkelijk om die eerst in de slaapkamer te gebruiken en daarna bijvoorbeeld naar de kinderkamer te rijden. Je bent lekker flexibel, om de ruimte te koelen die op dat moment warm is. En heb je de airco niet meer nodig? Dan ruim je die gewoon weer op.

Geen Mitsubishi, wél een top toestel:
Inventum AC901

Inventum AC901 - Mobiele airco - 3-in-1

€ 249,00
De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt), waardoor het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 80m³. Naast het koelen van de ruimte kan deze mobiele airco ook worden gebruikt voor het ontvochtigen van lucht of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening is de bediening van de airco eenvoudig. Bovendien wordt bij deze airco een luxe...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2600 W
 • Oppervlakte: 30 m²
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

 • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
 • Inclusief luxe raamafdichtingskit
 • Makkelijk te verplaatsen door wieltjes

Minpunten

 • Geluid is goed hoorbaar

Helaas kun je geen Mitsubishi mobiele airco kopen. Er zijn geen mobiele airco’s van Mitsubishi beschikbaar. Het merk geldt als een van de grootste in airco’s wereldwijd. Het gaat daarbij om professionele systemen voor bedrijven en split-unit airco’s voor aan de wand of aan het plafond. 

Alternatieven voor de mobiele airco van Mitsubishi

Zoek je dus naar een Mitsubishi airco die je mobiel kunt inzetten? Dat is helaas niet mogelijk. In plaats daarvan zijn er natuurlijk wel goede alternatieven beschikbaar:

 • Split-unit airco van Mitsubishi
  Een mobiele split-unit airco van Mitsubishi bestaat niet, maar je kunt wel gebruik maken van de reguliere split-units. Die is de airco die we allemaal kennen. De koelunit bevindt zich binnen aan de wand of aan het plafond. Daarnaast staat er een motor op het dak of op een andere plek buiten. Samen zorgen ze voor de fijne koele kamer waarin je wilt werken of slapen. 
 • Mobiele airco van een ander merk
  Zoek je in plaats daarvan toch naar een mobiele airco, zodat je die makkelijk kunt verplaatsen? Dan kun je gebruik maken van een mobiele airco van een ander merk. Je kunt niet kiezen voor Mitsubishi, maar hier bij Airco-Review.nl laten we je graag geschikte alternatieven zien. 

Mitsubishi airco kopen

Wil je een Mitsubishi airco kopen of zoek je naar de andere mobiele modellen? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is de helpen je uit het brede aanbod een goede keuze te maken. 

Heb je vragen over de Mitsubishi airco: mobiele modellen en de alternatieven? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!