Mobiele split airco van Mitsubishi

Redactie
19 januari 2023
mobiele split airco mitsubishi

Wil je een mobiele split airco van Mitsubishi kopen? Het merk geldt als een van de wereldwijde leiders voor airco-oplossingen. Je hebt de keuze uit een breed assortiment.

Helaas kun je geen mobiele split airco van Mitsubishi kopen. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de split-units voor aan de muur. Het is belangrijk om die goed te laten installeren. 

Wil je in plaats daarvan gebruik maken van een mobiele airco, van een ander merk dan Mitsubishi? Hier op Airco-Review.nl laten we je graag zien welke modellen er goed geschikt zijn.

Mobiele split airco van Mitsubishi kopen

Je kunt geen dergelijke airco van Mitsubishi kopen, omdat het merk deze niet aanbiedt. Je hebt twee alternatieven:

  • Split-unit van Mitsubishi
    Met een split-unit van Mitsubishi kies je voor het beste dat er beschikbaar is. Houd er rekening mee dat hier, inclusief de installatie, natuurlijk een prijskaartje aanhoudt. De airco zal inclusief plaatsing minimaal €1.000 tot €2.000 kosten.
  • Mobiele airco van een ander merk
    Een goedkopere oplossing is een mobiele airco van een ander merk. Je kunt hiervoor niet bij Mitsubishi, maar er zijn goede alternatieven beschikbaar. De airco zal dan minimaal €200 tot €500 kosten. 

Heb je vragen hierover? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!