Mobiele airco Daikin

Kai Roterman
20 maart 2023
Daikin

Zoek je een Daikin mobiele airco? Het merk staat bekend om de krachtige airco’s, die je kunt gebruiken in bijvoorbeeld de slaapkamer, een winkelruimte of een compleet kantoor. Dus wil je slapen, werken of anderen ontvangen in een ruimte die goed op temperatuur is? Een airco van Daikin is dan een uitstekende keuze.

Geen Daikin, wél een top toestel:

Inventum AC901 - Mobiele airco - 3-in-1

€ 249,00
De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt), waardoor het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 80m³. Naast het koelen van de ruimte kan deze mobiele airco ook worden gebruikt voor het ontvochtigen van lucht of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening is de bediening van de airco eenvoudig. Bovendien wordt bij deze airco een luxe...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 2600 W
  • Oppervlakte: 30 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Inclusief luxe raamafdichtingskit
  • Makkelijk te verplaatsen door wieltjes

Minpunten

  • Geluid is goed hoorbaar

Het is wat dat betreft niet zo vreemd dat je net als veel anderen zoekt naar een dergelijke oplossing. Hoe fijn zou het immers zijn om dit concept ook mobiel en flexibel te gebruiken. Helaas is er geen mobiele airco van Daikin beschikbaar, omdat het merk die niet bouwt. Uiteraard kunnen we je hier bij Airco-Review.nl wel helpen met een aantal andere merken. 

Geen mobiele airco: alleen split-unit

Zoek je in plaats van dit merk dan liever naar een split-unit van het merk? Het is de vaste airco, die bestaat uit een binnenunit voor de koeling en een buitenunit met de motor. Houd er rekening mee dat het gaat om een investering vanaf €1.000 tot €2.000, als je één kamer wilt koelen.

Het is een alternatief voor de mobiele airco zonder slang of de Daikin mobiele airco, als je toch graag voor dit merk kiest. 

Mobiele airco van een ander merk

En vind je het mobiele aspect belangrijker dan dat je een airco van Daikin gebruikt? In dat geval heb je bij ons de keuze uit een breed assortiment met andere modellen. Je kunt rekenen op andere mobiele airco’s van uitstekende kwaliteit. Zo zorgen de airco’s ervoor dat je de ruimte effectief kunt koelen, zonder dat je daarvoor een systeem hoeft te laten installeren.

In plaats daarvan gebruik je een losse airco, met een slang naar buiten. De slang kun je door het raam of door de deur naar buiten leggen. En wil je er meer permanent gebruik van maken? Dan kun je er zelfs voor kiezen om de slang op een dakdoorvoer aan te sluiten, zodat de airco de warme lucht kwijt kan. 

Daikin mobiele airco kopen

Wilde je een Daikin mobiele airco kopen, en zoek je nu naar een alternatief? Hierbij Airco-Review.nl helpen we je graag om een goede keuze te maken. Bekijk bijvoorbeeld de tests en de ervaringen met de diverse modellen. Zo laten we je zien waarmee je zorgt voor een airco die goed werkt en toch mobiel is. Het garandeert dat je de ruimte lekker koel kunt houden, zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen. 

Heb je vragen over de Daikin mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!