Mobiele airco met groot vermogen

Mitchel Overstee
16 maart 2023
mobiele airco groot vermogen

Zoek je een mobiele airco met groot vermogen? Het is de beste manier om de ruimte effectief te koelen, als je daarvoor niet wilt investeren in een split-unit airco aan de muur.

Ons advies: Eurom CoolPerfect 180

Eurom Coolperfect 180 WIFI

€ 729,99
De Eurom CoolPerfect 180 Wifi is een krachtige mobiele airconditioner met een koelvermogen van 18.000 BTU, waardoor hij niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. Hierdoor is de CoolPerfect 180 Wifi het hele jaar door te gebruiken. Bovendien draagt deze airco bij aan een beter leefklimaat binnenshuis, omdat hij tegelijkertijd de lucht ontvochtigt en zuivert. Met de ingebouwde 24-uurs timer kan de airco automatisch aan- en uitgeschakeld worden. Daarnaast...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 5200 W
  • Oppervlakte: 60 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 35 kg

Pluspunten

  • hoog koelvermogen
  • heel krachtige airco
  • Kan verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren

Minpunten

  • Beetje luidruchtig
  • Erg zwaar

Je hoeft de mobiele variant niet te laten installeren en monteren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, om er veel goedkoper gebruik van te maken. Tegelijkertijd is het een krachtige keuze, waarmee je ervoor zorgt dat je de temperatuur in de ruimte omlaag kunt brengen.

En zoek je bovendien naar een zowel krachtige airco als een stil model? Zelfs die twee eigenschappen kun je met elkaar combineren. Wij laten je graag een airco zien die maar 52 dB produceert, zodat je daar prima bij kunt slapen. 

Mobiele airco met groot vermogen kopen

Wil je een mobiele airco met een groot vermogen kopen? Wij laten je zien wat de sterkste modellen zijn. Dit betekent dat je er veel vierkante meters mee kunt koelen, dankzij bijvoorbeeld 12.000 of zelfs 14.000 BTU. Het is de waarde voor het koelvermogen van de airco’s, waarmee je tot zo’n 30 of zelfs 35 vierkante meter kunt koelen.

Gaat het je om een grote slaapkamer, om de winkel of om een kantoor waar je met een paar anderen wilt werken? In dat geval is het een goed idee om goed te kijken naar de grote vermogens. Zo voorkom je dat de airco het niet koel krijgt bij een te grote ruimte of een te hoge warmtelast. 

Heb je vragen over een mobiele airco met groot vermogen? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!