Monoblock airco bij het raam

Redactie
15 maart 2023
monoblock airco raam

Monoblock airco bij het raam kopen? Het is een airco die bestaat uit één unit, waardoor je die eenvoudig kunt verplaatsen. De mobiele airco bevat zowel de koelunit als de motor, om er gebruik van te maken op de plek die je wilt.

De monoblock airco kun je daardoor goed bij het raam plaatsen. Zo heb je voldoende lengte om de slang naar buiten te brengen, bijvoorbeeld door het raam dat je daarvoor kunt openen. 

Met slang naar buiten

Gebruik je een monoblock airco? Dat doe je in de meeste gevallen met een slang naar buiten. Via de slang voert de airco de warmte af, waardoor je de ruimte kunt koelen en die daarna op een aangename temperatuur kunt houden. Gebruik hier raamafdichting bij voor optimaal effect.

Een monoblock airco bij het raam is helaas niet zo stil als een split-unit. Dat komt door de motor in de unit, die bij een split-unit natuurlijk buiten staat. 

Toch zijn de monoblock airco ervaringen over het algemeen erg goed. Veel van de modellen hebben een nachtstand. Dit voorkomt te veel geluid, zodat je er toch fijn bij kunt slapen. 

Monoblock airco bij het raam kopen

Wil je een monoblock airco kopen? Wij laten je zien welke modellen er beschikbaar zijn, zodat je daar een goede en goedkope keuze uit kunt maken. Maak online een vergelijking uit wat er allemaal beschikbaar is. Op die manier betaal je een scherpe prijs, om goedkoop gebruik te maken van een model dat goed past bij de ruimte die je wilt koelen. Zo wordt het er niet te warm. Zonder dat je een grote investering moet doen waarbij je de installatie aan een professional over moet laten.

Klik hier om meer te weten te komen over waarom een airco aanschaffen voordelig is.

Heb je vragen over de monoblock airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!