Mobiele airco vs Dyson: de beste keuze

Mitchel Overstee
17 februari 2023
mobiele airco vs Dyson

Twijfel je tussen een mobiele airco vs. een Dyson? Het is belangrijk om goed te weten waar je met de beide apparaten voor kiest. Een Dyson is eigenlijk geen mobiele airco, omdat het gaat om een ventilator of een luchtreiniger. 

Je zorgt er met een ‘mobiele airco’ van Dyson voor dat je koele lucht kunt laten blazen. Ondertussen wordt er geen warme lucht afgevoerd naar buiten toe, waardoor het niet lukt om de temperatuur in de kamer daadwerkelijk omlaag te brengen.

Ons advies: Dyson Pure Hot + Cool

Dyson HP00 Pure Hot+Cool - Luchtreiniger

€ 399,00
Met de Dyson HP00 Pure Hot + Cool Luchtreiniger zorg je niet alleen voor schone lucht in je huis, maar tegelijkertijd biedt het ook verwarming. Dit is ideaal, omdat je geen koude luchtstroom in je kamer hebt. De luchtreiniger heeft 10 verschillende standen, waaronder een handige automatische modus. In de automatische modus meet de Dyson luchtreiniger de luchtkwaliteit met diverse sensoren en past zijn werking hierop aan. Daarnaast kun je...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 0 W
  • Oppervlakte: 10 m²
  • Geluidsniveau: 60 dB
  • Gewicht: 6.30 kg

Pluspunten

  • Aangename warmte
  • Lekkere koele lucht
  • Stil
  • Heeft een Hepa en Pollenfilter Luchtreiniger

Minpunten

  • Afstandsbediening reageert niet snel...

Dus was je van plan om een mobiele airco te kopen van Dyson? Houd er rekening mee dat het gaat om een aircooler of een (vloer)ventilator. Een mobiele airco heeft altijd een slang naar buiten, zodat je daar de warmte mee kunt afvoeren. 

Mobiele airco vs Dyson kopen?

Wil je een mobiele airco of een Dyson kopen? We laten je graag zien wat de verschillen zijn, bijvoorbeeld door je meer uit te leggen over de mobiele airco’s waar je uit kunt kiezen.

Dus kijk je naar een mobiele airco zonder afvoer van Dyson? Houd er rekening mee dat het niet echt gaat om een airco. In plaats daarvan is het een ventilator, waarmee je zorgt voor koele lucht in de ruimte. Zodra je het apparaat uitzet is de temperatuur nog even hoog. 

Heb je vragen over een mobiele airco vs een Dyson? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!