Goedkope kleine mobiele airco

Redactie
16 november 2020

Zoek je een goedkope kleine mobiele airco? Met een goedkope keuze betaal je maximaal een paar honderd euro. Het is niet nodig om de airco professioneel te laten installeren en monteren. Er hoeft geen doorbraak door het dak of door de muur plaats te vinden.

Ons advies: Fuave ACB07K01

Fuave ACB07K01

€ 299,00
De Fuave ACB07K01 is een airconditioner die verkoeling biedt in kleine ruimtes in huis. Met een koelvermogen van 7.000 BTU kan deze airco goed geïsoleerde ruimtes tot 20 vierkante meter koelen. Als je echter een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan hij maximaal 13 vierkante meter koelen. Dankzij de thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant en de ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat het drukkende gevoel...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 785 W
  • Oppervlakte: 13 m2
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • De mobiele airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht ontvochtigt zonder te koelen.
  • Bij deze airco krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.
  • Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airco geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten

  • Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel geluid.
  • Met een BTU van 7.000 koelt deze airco een kleine kamer van 13 vierkante meter.

In plaats daarvan is het genoeg om de stekker in het stopcontact te steken. Dat doe je in de slaapkamer, in de winkel waarin je werkt of op het kantoor dat je wilt koelen. Op die manier maak je gebruik van een goedkope oplossing, waarmee je de temperatuur eenvoudig omlaag kunt brengen.

H2 Kleine mobiele airco die goedkoop is kopen

Wil je een kleine mobiele airco die goedkoop is kopen? De modellen met slang hoeven niet duur te zijn. Je legt de slang gewoon door het raam of de deur naar buiten. Dat kun je bijvoorbeeld doen met de Fuave ACB09K01 of de Fuave ACB07K01. In de beide gevallen betaal je daar niet veel voor, om er voordelig gebruik van te maken.

Het is de makkelijkste manier om een airco aan te kopen, waar je op een mobiele manier gebruik van maakt. Dat betekent dat je de ruimte kunt koelen door de stekker in het stopcontact te steken. Alles wat je daarna moet doen is het door het raam of de deur leggen van de slang. Zo kun je gaan koelen, waardoor de ruimte na een tijdje een paar graden koeler is. 

Heb je vragen over een kleine mobiele airco die goedkoop is? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Lees ook Handige tips voor je auto airco onderhoud