Goedkope mobiele airco

Redactie
6 oktober 2022
mobiele airco 100 euro

Zoek je een goedkope mobiele airco? Wij laten je zien welke opties je hebt, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt. Ondertussen kun je natuurlijk rekenen op een goed model, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer of een kleine winkel kunt koelen. 

Ons advies: Fuave ACB07K01

Fuave ACB07K01

€ 299,00
De Fuave ACB07K01 is een airconditioner die verkoeling biedt in kleine ruimtes in huis. Met een koelvermogen van 7.000 BTU kan deze airco goed geïsoleerde ruimtes tot 20 vierkante meter koelen. Als je echter een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan hij maximaal 13 vierkante meter koelen. Dankzij de thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant en de ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat het drukkende gevoel...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 785 W
  • Oppervlakte: 13 m2
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • De mobiele airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht ontvochtigt zonder te koelen.
  • Bij deze airco krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.
  • Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airco geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten

  • Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel geluid.
  • Met een BTU van 7.000 koelt deze airco een kleine kamer van 13 vierkante meter.

Het lukt helaas niet om met een budget van 100 euro een goede airco te kopen, dus daar zal je iets meer aan moeten uitgeven. En is dat wel het budget waar je iets mee wilt kopen? Kijk dan naar de airco’s zonder afvoer, die eigenlijk aircoolers of (vloer)ventilators zijn. 

Maximaal een paar 100 euro

We helpen je graag de beste mobiele airco te kopen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Je betaalt maximaal een paar honderd euro, waarmee je tot 10x voordeliger uit bent dan met een vaste split-unit airco.

Die zou je moeten laten monteren en installeren, terwijl je van een mobiele airco de stekker gewoon in het stopcontact kunt steken. Zo kun je er meteen gebruik van maken en mee gaan koelen, zonder dat je allerlei extra kosten moet maken. Dat scheelt onder de streep, terwijl je er eenvoudig voor zorgt dat je de kamer een aantal graden koeler kunt maken. 

Goedkope keuzes: onze top 5

Benieuwd naar onze goedkope keuzes voor een mobiele airco? Dit is onze top 5:

Goedkope mobiele airco kopen

Met een goedkope mobiele airco zorg je ervoor dat je de ruimte kunt koelen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. En kies je bovendien voor een zuinig model? Dan loopt ook de energierekening niet ineens hoog op.

We helpen je online graag een kleine mobiele airco te kopen of een goedkoop model met slang te vinden. Je hebt dan genoeg aan een raam of een deur in de kamer. Die gebruik je om de slang doorheen te leggen, zodat je de warmte naar buiten toe kunt laten afvoeren.

Je hebt op die manier jouw eigen mobiele airco, waar je goedkoop gebruik van kunt maken. Het is heel handig, bijvoorbeeld als je in de zomermaanden merkt dat het snel te warm wordt. De rest van het jaar kun je het apparaat gewoon weer opbergen, omdat je dan natuurlijk geen airco nodig hebt. 

Heb je vragen over een goedkope mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!