Goedkope mobiele airco met slang

Redactie
20 december 2020
goedkope mobiele airco met slang

Zoek je een goedkope mobiele airco met slang? Je kunt daar heel voordelig gebruik van maken, zeker in vergelijking tot de split-units die je aan de muur moet laten monteren.

Een goedkope keuze is er al vanaf een paar honderd euro. Je kiest dan voor een kleine airco, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer goed kunt koelen.

Ons advies: Fuave ACB07K01

Fuave ACB07K01

€ 299,00
De Fuave ACB07K01 is een airconditioner die verkoeling biedt in kleine ruimtes in huis. Met een koelvermogen van 7.000 BTU kan deze airco goed geïsoleerde ruimtes tot 20 vierkante meter koelen. Als je echter een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan hij maximaal 13 vierkante meter koelen. Dankzij de thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant en de ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat het drukkende gevoel...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 785 W
  • Oppervlakte: 13 m2
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • De mobiele airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht ontvochtigt zonder te koelen.
  • Bij deze airco krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.
  • Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airco geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten

  • Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel geluid.
  • Met een BTU van 7.000 koelt deze airco een kleine kamer van 13 vierkante meter.

Binnen de airco’s die je goedkoop kunt kopen laten we je graag zien wat er mogelijk is en waar je op moet letten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, ondanks dat je daar een scherpe prijs voor betaalt. 

Goedkope mobiele airco met slang kopen

Wil je een goedkope airco met slang kopen? De slang leg je gewoon door het raam of door de deur naar buiten. Zo kun je de warme lucht goed afvoeren, waarmee je ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte af zal nemen.

Tip: en zoek je een goedkope mobiele airco zonder afvoer? Houd er rekening mee dat het dan gaat om een aircooler of een (vloer)ventilator. Zonder afvoer is er officieel geen sprake van een airco. Het gaat om ventilatie, maar het lukt dan helaas niet om de temperatuur in de ruimte daadwerkelijk omlaag te brengen. 

Heb je vragen over een goedkope mobiele airco met slang? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!