Goedkope mobiele airco zonder afvoer

Redactie
1 december 2020
goedkope mobiele airco zonder afvoer

Zoek je een goedkope mobiele airco zonder afvoer? Of zonder slang? Het zijn de goedkope oplossingen, als je thuis of op het werk wilt zorgen voor wat meer ventilatie. Je kunt koele lucht rond laten blazen, waarmee het meteen lijkt of het wat minder heet is.

Ons advies: Honeywell TC30PM

Honeywell TC30PM - Luchtkoeler

€ 152,25
Perfect voor gerichte verkoeling in kleine tot middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, overdekt terras of garage. Het koolstoffilter kan eenvoudig onder de kraan worden gewassen voor gemakkelijk onderhoud - geen vervangende filters nodig. Geniet van eenvoudige mechanische bedieningselementen en de slaapmodus die een natuurlijk briesje nabootst voor zacht comfort tijdens de nacht. Met de instelbare bevochtigingsknop kunt u de waterstroom over de honingraat regelen om de vochtigheid naar...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 120 W
  • Oppervlakte: 26 m²
  • Geluidsniveau: /
  • Gewicht: 8.90 kg

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Koelt goed
  • Stil

Minpunten

  • Ietwat prijzig

Het is aan de andere kant overigens geen echte mobiele airco. In plaats daarvan gaat het om een aircooler of een (vloer)ventilator. Het gaat pas om een goedkope airco als het apparaat ook een slang naar buiten toe heeft. Alleen op die manier lukt het om via de slang de warmte naar buiten toe af te voeren.

Aircooler of (vloer)ventilator

Zocht je naar een goedkope mobiele airco zonder slang? Zonder de afvoer spreken we van een aircooler of een (vloer)ventilator. Er is geen sprake van warmte-afvoer, waardoor het gaat om ventilatie van de ruimte.

Je gebruikt een ventilator of een aircooler om koele lucht de ruimte in te blazen. Zolang je het apparaat aan laat staan is de koele lucht in beweging, waardoor het wel degelijk minder heet aan zal voelen. Houd er wel rekening mee dat de temperatuur nog net zo hoog is als je het apparaat daarna weer uitschakelt. 

Goedkope airco met slang

Ga je voor een goedkope airco met slang? Het is het beste alternatief voor de oplossing zonder afvoer. Je betaal maximaal een paar honderd euro, waarmee je de ruimte op een effectieve manier kunt koelen. Dat voorkomt dat je er een vaste unit voor nodig hebt, die inclusief de installatie makkelijk een paar duizend euro kan kosten.

Met een aircooler of een goedkope airco mét slang ben je een stuk goedkoper uit, omdat je niet meer dan een paar honderd euro betaalt. Zo kun je de ruimte koelen, zonder dat je daar meteen een grote investering voor moet doen. 

Goedkope mobiele airco zonder afvoer kopen

Wil je een goedkope mobiele airco zonder afvoer kopen? En heb je een budget van bijvoorbeeld 100 euro? Een echte airco zit er voor dat bedrag helaas niet in. Gelukkig kun je er met een aircooler of een ventilator wel voor zorgen dat het een beetje minder heet aan zal voelen. Zo heb je toch de mogelijkheid om erbij te werken of misschien zelfs bij te slapen. 

Heb je vragen over een goedkope mobiele airco zonder afvoer? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!