Kleine mobiele airco zonder afvoer

Redactie
14 maart 2023
kleine mobiele airco zonder afvoer

Zoek je een kleine verrijdbare airco zonder afvoer? Je bent niet de enige, het is waar veel mensen naar zoeken. En er zijn oplossingen beschikbaar om frisse lucht te voelen, al is het niet mogelijk om de ruimte daadwerkelijk te koelen met een airco.

Iedere kleine mobiele airco heeft een afvoer. Die is nodig om de warme lucht in de ruimte af te koelen, waardoor de temperatuur af zal nemen. Zelfs in een kleine ruimte is het niet genoeg om alleen koele lucht in te blazen, zonder de warme lucht daadwerkelijk af te zuigen naar buiten toe.

Ons advies: Honeywell HF08CES

Honeywell HF09CES - Mobiele airco

€ 412,99
Ga je voor de Honeywell HF09CES? Het is de beste keuze voor een kleine ruimte. Bij een hoge warmtelast kun je tot 20 vierkante meter koelen, bij een lagere warmtelast is dat maximaal 33 vierkante meter, met een koelvermogen van 9.000 BTU.  De mobiele airco komt goed uit de test, bijvoorbeeld dankzij de afstandsbediening en de mogelijkheid om het apparaat tot 24 uur van tevoren in te stellen. Zo plan je...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 1000 W
  • Oppervlakte: 35 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 33.50 kg

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • geen afstandsbediening

Aircooler of (vloer)ventilator

Kom je een verrijdbare en compacte airco zonder afvoer tegen? Houd er dan rekening mee dat het zal gaan om een aircooler of een (vloer)ventilator. Ze blazen koele lucht, waardoor je het gevoel hebt dat het minder warm is. Zou je het apparaat uitschakelen? Je ervaart meteen dat het nog net zo warm is als voorheen. Dat heeft te maken met het gebrek aan een afvoer, waardoor het niet mogelijk is om de warmte naar buiten toe te brengen.

Een kleine mobiele airco zonder afvoer bestaat niet, waardoor het niet mogelijk is om die online te kopen. In plaats daarvan kies je beter voor een compact model mét een slang. Je kunt die door het raam of door de deur naar buiten brengen, waarmee je de warme lucht afvoert. Alleen op die manier kun je de ruimte koelen, zoals een slaapkamer, de winkel of een kantoor. 

Airco met een slang

Kies je in plaats van de mobiele airco zonder afvoer voor een model met slang? Door die naar buiten te leggen kom je snel van de warmte af. De ruimte wordt koeler, vooral als je gebruik maakt van raamafdichting.

Je kunt gebruik maken van een mobiel model dat je makkelijk kunt verplaatsen. De slang is daarbij heel belangrijk, zodat de warme lucht daadwerkelijk plaats maakt voor de koele lucht die je wilt toevoegen aan de ruimte. 

Kleine mobiele airco zonder afvoer kopen

Wil je een mobiele airco zonder afvoer kopen? Zelfs de modellen voor de camper of de caravan hebben een slang naar buiten toe. Alleen op die manier kun je gebruik maken van een echte airco, om de ruimte te koelen en te voorkomen dat je veel last zal hebben van de warmte of hitte. 

Heb je vragen over een kleine mobiele airco zonder afvoer? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!