Mobiele airco voor 100 euro

Kai Roterman
28 november 2020
mobiele airco 100 euro

Zoek je een mobiele airco voor 100 euro? Het klopt dat je er goedkoop gebruik van kunt maken, maar dit is helaas geen bedrag waar je een echte airco voor kunt kopen. De goedkoopste modellen kosten een paar honderd euro.

Ons advies: Honeywell TC30PM

Honeywell TC30PM - Luchtkoeler

€ 152,25
Perfect voor gerichte verkoeling in kleine tot middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, overdekt terras of garage. Het koolstoffilter kan eenvoudig onder de kraan worden gewassen voor gemakkelijk onderhoud - geen vervangende filters nodig. Geniet van eenvoudige mechanische bedieningselementen en de slaapmodus die een natuurlijk briesje nabootst voor zacht comfort tijdens de nacht. Met de instelbare bevochtigingsknop kunt u de waterstroom over de honingraat regelen om de vochtigheid naar...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 120 W
  • Oppervlakte: 26 m²
  • Geluidsniveau: /
  • Gewicht: 8.90 kg

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Koelt goed
  • Stil

Minpunten

  • Ietwat prijzig

Tip: heb je maximaal 100 euro te besteden en wil je de ruimte koeler aan laten voelen? Een aircooler of een (vloer)ventilator is een goedkopere keuze. Je kunt met dit budget dan een mooi apparaat kopen. Al zal de temperatuur in de ruimte er helaas niet echt van dalen. Het gaat ook wel om een ‘airco zonder afvoer’.

Wij helpen je online een goedkope mobiele airco te kopen. En ook al lukt dat niet voor 100 euro. We zorgen er wel voor dat het niet nodig is om er een paar duizend euro aan uit te geven. 

Mobiele airco voor 100 euro kopen

Wilde je een airco voor 100 euro kopen? Het is beter om nog even door te sparen, voor een model dat maximaal een paar honderd euro kost. Zo kies je een van de beste exemplaren, waarmee je de warme lucht effectief afvoert naar buiten toe. Op die manier betaal je veel minder dan voor een vaste airco, terwijl je daar in de ruimte toch goed gebruik van kunt maken. 

Heb je vragen over een mobiele airco voor 100 euro? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Lees ook Handige tips voor je auto airco onderhoud