Mobiele airco zonder afvoer van Dyson

Kai Roterman
13 maart 2023
mobiele airco kopen Dyson

Zoek je een mobiele airco zonder afvoer van Dyson? Dit is inderdaad het type apparaat dat het merk aanbiedt. Er wordt door sommige gesproken van een mobiele airco van Dyson, al gaat het eigenlijk om een aircooler of een (vloer)ventilator.

Ons advies: Dyson Pure Hot + Cool

Dyson HP00 Pure Hot+Cool - Luchtreiniger

€ 399,00
Met de Dyson HP00 Pure Hot + Cool Luchtreiniger zorg je niet alleen voor schone lucht in je huis, maar tegelijkertijd biedt het ook verwarming. Dit is ideaal, omdat je geen koude luchtstroom in je kamer hebt. De luchtreiniger heeft 10 verschillende standen, waaronder een handige automatische modus. In de automatische modus meet de Dyson luchtreiniger de luchtkwaliteit met diverse sensoren en past zijn werking hierop aan. Daarnaast kun je...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 0 W
  • Oppervlakte: 10 m²
  • Geluidsniveau: 60 dB
  • Gewicht: 6.30 kg

Pluspunten

  • Aangename warmte
  • Lekkere koele lucht
  • Stil
  • Heeft een Hepa en Pollenfilter Luchtreiniger

Minpunten

  • Afstandsbediening reageert niet snel...

Dus wil je een keuze maken tussen een mobiele airco en een Dyson? Het is belangrijk om de beide soorten apparaten goed uit elkaar te houden. Wij leggen je uit wanneer het gaat om een aircooler of een mobiele airco, zodat je precies weet waar je thuis gebruik van kunt maken. 

Zonder afvoer: aircooler of ventilator

Kies je voor een mobiele airco zonder afvoer van Dyson? De producten van het merk werken als aircooler of een ventilator. Daarmee zorgen ze ervoor dat ze koele lucht de ruimte in blazen. Je kunt erbij in de buurt gaan zitten of ervoor zorgen dat er voldoende ventilatie ontstaat, waardoor het niet te warm aan zal voelen.

Houd er rekening mee dat er zonder afvoer geen sprake is van een echte airco. In plaats daarvan gaat het om koele lucht, die bijvoorbeeld de Dyson in het rond blaast. Er ontstaat daardoor het gevoel van frisse lucht, iets dat heel aangenaam kan zijn als je zit te werken of gaat slapen. Zou je het apparaat weer uitzetten? De temperatuur in de ruimte is niet afgenomen, waardoor het eigenlijk meteen weer net zo warm aan zal voelen. 

Mobiele airco: met slang naar buiten

Kies je in plaats daarvan voor een mobiele airco met slang naar buiten? Anders dan bij de airco-oplossing zonder afvoer van Dyson wordt de warmte daadwerkelijk afgevoerd. Dat betekent dat de temperatuur in de ruimte afneemt, om het koeler te krijgen.

Zelfs zodra je de airco uitzet zal je merken dat de temperatuur lager ligt. Dat is het grote voordeel van een echte mobiele airco, zoals je die bij Dyson helaas niet kunt kopen. Dus twijfel je tussen een mobiele airco en een ventilator of aircooler? Het is belangrijk om de verschillen goed te bekijken. 

Mobiele airco zonder afvoer van Dyson kopen

Een mobiele airco zonder afvoer van Dyson kopen? Het gaat om een aircooler of een ventilator, die je kunt gebruiken als een soort airco. Er is geen sprake van een afvoer naar buiten toe, waardoor je de ruimte niet zo effectief kunt koelen als met een echte airco.

Wij zetten de verschillen voor je op een rij, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Koop op die manier een apparaat van Dyson of een echte mobiele airco, bijvoorbeeld om lekker koel te kunnen slapen. 

Heb je vragen over een mobiele airco zonder afvoer van Dyson? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!