Mobiele airco kopen van Dyson

Redactie
23 november 2022
mobiele airco kopen Dyson

Een mobiele airco kopen van Dyson? Er zijn allerlei apparaten beschikbaar, zoals ventilatoren en luchtreinigers van Dyson. Ze helpen je voor meer frisse lucht te zorgen of koele lucht naar je toe te blazen. 

Ons advies: Dyson Pure Hot + Cool

Dyson HP00 Pure Hot+Cool - Luchtreiniger

€ 399,00
Met de Dyson HP00 Pure Hot + Cool Luchtreiniger zorg je niet alleen voor schone lucht in je huis, maar tegelijkertijd biedt het ook verwarming. Dit is ideaal, omdat je geen koude luchtstroom in je kamer hebt. De luchtreiniger heeft 10 verschillende standen, waaronder een handige automatische modus. In de automatische modus meet de Dyson luchtreiniger de luchtkwaliteit met diverse sensoren en past zijn werking hierop aan. Daarnaast kun je...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 0 W
  • Oppervlakte: 10 m²
  • Geluidsniveau: 60 dB
  • Gewicht: 6.30 kg

Pluspunten

  • Aangename warmte
  • Lekkere koele lucht
  • Stil
  • Heeft een Hepa en Pollenfilter Luchtreiniger

Minpunten

  • Afstandsbediening reageert niet snel...

Tegelijkertijd is er geen sprake van een echte mobiele airco. De mobiele airco die je kunt kopen van Dyson is eigenlijk een aircooler of een (vloer)ventilator. Je laat koude lucht de ruimte in blazen, maar er is geen sprake van een afvoer van de warme lucht. Op die manier lukt het niet om de temperatuur in de ruimte daadwerkelijk omlaag te brengen.

Dus zoek je een mobiele airco zonder afvoer van Dyson? Je kunt gebruik maken van een aircooler of een ventilator. En zoek je naar een echte mobiele airco? Dan laten we je online graag zien welke modellen de beste keuze vormen. 

Mobiele airco kopen van Dyson

Wil je een mobiele airco kopen van Dyson? Wij laten je online zien welke alternatieven er beschikbaar zijn, als je zoekt naar een echte airco.

De apparaten voeren de warmte naar buiten toe af met een slang, zodat de temperatuur in de ruimte daadwerkelijk daalt. De werking is daarmee anders dan die van de modellen van Dyson. Bekijk de verschillen, zodat je goed weet wat voor jou de beste keuze is en waar je gebruik van wilt maken in bijvoorbeeld de slaapkamer, de woonkamer of een andere ruimte in huis. 

Heb je vragen over een mobiele airco van Dyson? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!