Monoblock airco: het wandmodel

Redactie
14 maart 2023
beste mobiele airco slaapkamer

Een monoblock airco gezocht en op zoek naar het wandmodel? Het is een geschikte oplossing als je geen gebruik wilt maken van een buitenunit. 

Heb je daar de ruimte niet voor, vind je het niet mooi staan of wil je anderen er niet mee tot last zijn? Wat de reden ook is, dankzij de monoblock airco’s is het ook goed mogelijk om het zonder unit voor buiten te doen.

Airco zonder buitenunit

De monoblock airco is er een zonder buitenunit. Dat is een belangrijk verschil met de split-unit airco’s, die buiten de motor hebben staan. Het is een kast(je) dat veel geluid maakt en natuurlijk de aandacht trekt. Niet iedereen zit daarop te wachten.

Met het wandmodel voor een monoblock airco zorg je ervoor dat je alleen de binnenunit hoeft te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat daar ook de motor in zit. Deze oplossing maakt daardoor wat meer geluid dan een split-unit airco.

Tip: zoek je naar een monoblock airco voor een schuin dak? Er zijn oplossingen beschikbaar, die je laag of zelfs op de grond kunt plaatsen. 

Monoblock airco wandmodel kopen

Wil je een monoblock airco wandmodel kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, waarmee je de ruimte goed kunt koelen. Vergelijk de oplossingen, als je zoekt naar een airco zonder buitenunit. 

Ons advies: Innova 2.0 12HP DCInverter

Innova 2.0 12HP DCInverter - Plug and play Monoblock Airco

€ 1949,00
Om de lucht binnenshuis te koelen, hebben traditionele airconditioners een buitenunit nodig met condensatoren. Deze buitenunits zijn groot, lelijk en vereisen regelmatig onderhoud. Bovendien moet er een koelleiding worden aangelegd tussen de binnen- en buitenunit, die alleen kan worden aangesloten door een STEK-gecertificeerde installateur. INNOVA introduceert met de Innova 2.0 een nieuwe benadering van airconditioning zonder buitenunit, die de technologie van deze zogenaamde "monoblock" airconditioners naar een hoger niveau tilt....
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 730 W
  • Oppervlakte: 27 m²
  • Geluidsniveau: 27 dB
  • Gewicht: 48.50 kg

Pluspunten

  • Je kunt de airco bedienen met een app op je smartphone
  • Deze vaste airco is door jou zelfstandig te installeren
  • Deze mobiele airco is met energielabel A+ energiezuinig te noemen

Minpunten

  • Deze airco is minder geschikt voor grote of slecht geïsoleerde kamers

Heb je vragen over de monoblock airco wandmodellen? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!