Test aankoop: mobiele airco

Mitchel Overstee
28 februari 2023
kleine mobiele airco kopen

Benieuwd naar een test aankoop van een mobiele airco? Het laat je zien wat je kunt verwachten, bijvoorbeeld van het koelvermogen, van het energieverbruik en het geluidsniveau.

Het zijn belangrijke eigenschappen in een mobiele airco test, waarmee je ontdekt welk apparaat het best geschikt is. Wil je bijvoorbeeld de slaapkamer koelen of gaat het je in een caravan of een camper om een stil model? Wij helpen je de beste aankoop te doen, vanuit een test die je laat zien wat een goede keuze is. 

Ons advies: De’longhi PAC N77 ECO

De’longhi PAC N77 ECO

€ 409
De mobiele airco is de ideale keuze als je eerst de slaapkamer en daarna de kinderkamer wilt koelen. Of als je de winkel lekker koel wilt houden op de echt hete dagen, terwijl je er de rest van het jaar geen behoefte aan hebt. Met een mobiele airco ben je lekker flexibel, om er gebruik van te maken op het moment dat het echt warm wordt. Daarna ruim je het model zo...
Bekijk op bol Bekijk op coolblue

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2100 W
 • Oppervlakte: 27 m²
 • Geluidsniveau: 47 dB
 • Gewicht: 32 kg

Pluspunten

 • Te bedienen met afstandsbediening
 • Bevat ontvochtigingsfunctie voor 30 liter/24 u
 • Maakt gebruik van R290 koelingsgas

Minpunten

 • Geen verwarmingsfuncties

Verkoeling: eigenschappen in de test

Zoek je naar verkoeling en ben je benieuwd welke test aankoop voor jou de beste keuze vormt? We bekijken de tests, reviews en ervaringen van anderen. Daarin letten we bijvoorbeeld op deze drie eigenschappen:

 • Koelvermogen
  Hoe sterk kan de mobiele airco koelen? Een belangrijke overweging bij een test aankoop, om zeker te weten dat je heel de slaapkamer, de camper, de caravan, de winkel of het kantoor lekker koel kunt houden. 
 • Energieverbruik
  Je zoekt een airco die goed kan koelen, zonder dat de energierekening te hoog oploopt. Heeft de mobiele airco een A-label voor de energieklasse of kan het zelfs nog zuiniger dan dat?
 • Geluidsniveau
  Wil je de mobiele airco in de slaapkamer gebruiken? We letten voor de test aankoop op het geluidsniveau, omdat je er tot ongeveer 60 dB over het algemeen goed bij kunt slapen of kunt werken. 

Online tests, reviews en vergelijkingen

Benieuwd naar de beste keuze op basis van een test aankoop voor een mobiele airco? Aan de hand van online tests, reviews en vergelijkingen laten we je online zien wat de beste keuze is. Zo doe je een goede aankoop, voor een mobiele airco waarmee je de slaapkamer of een andere ruimte kunt koelen. 

Test aankoop: mobiele airco kopen

Zoek je een mobiele airco die geldt als de beste koop volgens de test aankoop? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, ook als je eigenlijk zocht naar een airco zonder slang. Alleen een echte mobiele airco biedt je de mogelijkheid om de ruimte goed te koelen. 

Heb je vragen over een test aankoop van een mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!