Een ventilator bij Action kopen: aanrader of niet?

Mitchel Overstee
14 januari 2021
Action Ventilator

Ben je van plan een ventilator te kopen om de temperatuur in jouw huis een stuk aangenamer te maken? In dat geval kun je bij verschillende winkels en webshops terecht voor de aankoop van een ventilator. De keuze tussen A-merken en B-merken kan echter overweldigend zijn. Wij helpen je graag bij deze beslissing, met speciale aandacht voor de ventilatoren van Action. Zijn deze geschikt voor jou? Lees verder en ontdek het!

voor een klein budget, is het belangrijk te onthouden dat je wellicht niet alle geavanceerde functies krijgt die duurdere merken bieden. Toch, met de juiste keuze, kun je een ventilator vinden die goed past bij jouw behoeften en budget.

De Kinzo torenventilator review

Een van de meest populaire ventilatoren van de action is de Kinzo torenventilator.

Voor degenen onder ons die niet de luxe hebben van airconditioning, kunnen de zomermaanden behoorlijk oncomfortabel zijn. Een betaalbare oplossing die verkoeling biedt, is de Kinzo Torenventilator die verkrijgbaar is bij Action. We hebben een aantal klantenreviews doorgenomen om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten van deze budgetvriendelijke ventilator.

Kenmerken en Voordelen

Voordat we dieper ingaan op de feedback van de klant, laten we eerst eens kijken naar wat de Kinzo Torenventilator te bieden heeft. Het apparaat is ontworpen om een sterke luchtstroom te bieden over een groot gebied. De ventilator is ook ontworpen om gemakkelijk te monteren zijn, wat een voordeel is voor diegenen onder ons die niet bijzonder technisch onderlegd zijn.

Kinzo torenventilator 

€ 34,95
Kinzo's compacte en stijlvolle torenventilator All-11320 (78 cm, wit) is de perfecte aanvulling op elk interieur voor verkoeling tijdens warme dagen. Het slanke design zorgt voor minimale ruimte-inname. De torenventilator heeft een draaibereik van 75 graden, koelt daarmee een hele kamer, en biedt drie instelbare luchtstroomsnelheden. De draaiknop bovenop maakt de bediening simpel. Met de timer (20-120 minuten) hoef je niet te onthouden de ventilator uit te zetten, en het...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 35W
 • Oppervlakte: 75 cm hoogte, 15 cm breedte, 18,5 cm diepte
 • Geluidsniveau: -40 dB
 • Gewicht:

Pluspunten

 • compact
 • stijlvol
 • mobiel
 • 3 verschillende standen
 • aangename luchtstroom
 • timer functie
 • Niet duur

Minpunten

 • Geluidsniveau is vrij hoog
 • niet super mooi

Het is altijd een goed idee om de ervaringen van andere klanten door te nemen voordat u een aankoop doet. Hieronder hebben we enkele recensies over de Kinzo Torenventilator van Action samengevat:

 1. Marcel (20-29 jaar, Breda) vindt de ventilator voldoende. Hij meldt dat het apparaat een grote luchtcirculatie heeft, maar merkt ook op dat het vrij lawaaierig is.
 2. Liesbeth (50-59 jaar, Leuven) waardeert het feit dat de ventilator presteert zoals verwacht voor een lage prijs. Ze is echter teleurgesteld dat er geen timer op de ventilator zit, terwijl dat wel vermeld stond in de productomschrijving.
 3. Henk (60-69 jaar, Den Haag) raadt de ventilator sterk aan. Hij is tevreden met de stevige bries die de ventilator produceert en vindt dat het apparaat beter presteert dan duurdere alternatieven.
 4. Sara is tevreden met de werking van de ventilator, maar ze wijst erop dat het product niet zoals beschreven geleverd werd met een timer. Daarnaast merkt ze op dat het merk van de ventilator anders was dan aangegeven.
 5. Peter (30-39 jaar, Utrecht) merkt op dat de ventilator eenvoudig te monteren is.
 6. Jan (70+ jaar, Arnhem) en Linda benadrukken beide de goede kwaliteit en de aantrekkelijke prijs van de Kinzo Torenventilator van Action.
 7. Anita (50-59 jaar, Groningen) merkt op dat, ondanks dat de ventilator esthetisch niet erg aantrekkelijk is, hij een sterke luchtstroom produceert en een groot draaibereik heeft.

Over het algemeen zijn de meeste klanten tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding van de Kinzo Torenventilator van Action. Een veelgehoord negatief punt is echter de afwezigheid van een timer, wat voor sommige gebruikers een significant minpunt is. Dit zijn belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het besluiten of de Kinzo Torenventilator van Action aan uw behoeften voldoet.

Het Aanbod bij Action

Action staat bekend om zijn lage prijzen, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor budgetbewuste klanten. Wanneer de temperaturen beginnen te stijgen, biedt Action ventilatoren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

In het assortiment van Action vind je verschillende soorten ventilatoren. Of je nu op zoek bent naar een staande ventilator, tafelventilator of een stille ventilator, Action heeft een variëteit aan opties. Maar zijn deze ventilatoren geschikt voor jou? Laten we eens kijken naar de voordelen en nadelen.

Voordelen van een Action Ventilator

Een van de grootste voordelen van het kopen van een ventilator bij Action is het gunstige prijskaartje. Vergeleken met merken zoals Philips of Honeywell, zijn de kosten van een ventilator bij Action aanzienlijk lager.

Over het algemeen voldoen de ventilatoren van Action aan de basisbehoeften. Ze kunnen echter minder functies hebben dan duurdere merken, zoals verschillende snelheidsstanden, en kunnen meer lawaai maken. Desondanks is de prijs-kwaliteitverhouding van de ventilatoren van Action over het algemeen goed te noemen.

Kies de Juiste Action Ventilator: Waar Moet Je Op Letten?

Bij het kiezen van een ventilator van Action is het van belang om eerst jouw wensen in kaart te brengen. Waar ga je de ventilator gebruiken? Welk oppervlakte wil je met de ventilator koelen? En welke functies vind je belangrijk?

Vervolgens kun je deze criteria vergelijken met het aanbod van Action. Let daarbij op de volgende eigenschappen:

 1. Het soort ventilator: Zoek je een staande ventilator, een torenventilator, een stille ventilator, een tafelventilator of zelfs een plafondventilator?
 2. Het vermogen: Het vermogen is bepalend voor de oppervlakte dat de ventilator kan koelen. Komt dit overeen met het oppervlakte dat je wilt koelen?
 3. Het geluidsniveau: Hoeveel lawaai maakt de ventilator? Dit is vooral belangrijk als je de ventilator in jouw thuiskantoor of slaapkamer wilt gebruiken. Bekijk stille ventilator.
 4. Functies: Heeft de ventilator instelbare snelheidsstanden, een timer of andere nuttige functies?
 5. Het prijskaartje: Hoewel de prijzen bij Action over het algemeen laag zijn, zijn er nog steeds verschillen. Past de prijs binnen jouw budget?

Hoewel een Action ventilator een goede keuze kan zijn