Welke voordelen biedt een Duux ventilator?

Kai Roterman
14 januari 2021
Duux ventilator

Lig je in de zomer ’s nachts in jouw bed te zweten? Of is het in jouw woonkamer verstikkend warm? Gezien de hoge temperaturen in de zomers in ons land is het goed mogelijk dat het in jouw huis té warm wordt. Dit komt onder meer doordat de isolatie in de Nederlandse huizen eigenlijk te goed is. Door deze isolatie krijgt de warmte geen enkele mogelijkheid om te ontsnappen. Een Duux ventilator is hier om jou te helpen.

Het gevolg hiervan? Het blijft erg warm in jouw woning. Wil je hier graag iets tegen gaan doen? Dan kun je ervoor kiezen om een airco aan te schaffen en deze in jouw woning te laten installeren. Hierbij moet je echter wel met een flinke investering rekening houden én mogelijk ook aanpassingen aan jouw woning. Zo moeten er mogelijk gaten in jouw buitenmuur geboord worden of krijg je een grote buitenunit aan de gevel van jouw woning gemonteerd.

Ons advies: Duux Stream Tafelventilator

Duux Stream Ventilator

€ 217,49
Hoe zorg jij ervoor dat je koel blijft in de zomer en warm in de winter? Met Stream, de veelzijdige luchtcirculator voor zowel warme als koude lucht. Dankzij een luchtstroombereik van zeven meter, een circulerende luchtstroom en een automatische horizontale oscillatie van 80 graden, kun je zelfs aan de andere kant van de kamer genieten van de verkoeling of verwarming. Stream is ook nog eens fluisterstil (<30dB) en biedt een...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 1500 W
  • Oppervlakte: Tafel
  • Geluidsniveau: 30 dB
  • Gewicht: 4409 g

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Verwarmd geleidelijk
  • Simpel te bedienen

Minpunten

  • Prijzig

Spreekt jou dit niet zo aan? Dan is de aanschaf van een ventilator aan te raden. Met een ventilator weet je op een snelle en soepele manier de temperatuur in jouw huis omlaag te brengen. Klinkt dat als muziek bij jou in de oren? Dan is het de hoogste tijd om een geschikte variant uit te gaan zoeken.

Als je het aanbod van ventilators bekijkt, zie je het merk Duux veelvuldig naar voren komen. Dit merk is namelijk in staat om sublieme ventilators tegen scherpe prijzen aan te bieden. Mede daarom is de aanschaf van een Duux ventilator in veel gevallen aan te raden. Hieronder vind je meer informatie over dit merk, over het aanbod én over de belangrijkste voordelen van de ventilators van Duux.

Een nadere blik op de Duux ventilators

Ben je op zoek naar een handige ventilator voor in jouw woning? Dan is de kans dus groot dat je al snel bij het merk Duux uit gaat komen. Dit merk biedt niet alleen een uitgebreid aanbod aan, maar het merk weet de kwaliteit ook nog hoog te houden.

In de afgelopen jaren heeft Duux zich flink op de kaart weten te zetten. Dit heeft het bedrijf onder meer aan de ventilators te danken, maar ook aan tal van andere producten. Al deze producten hebben in ieder geval één gemeenschappelijk doel: een schone en gezonde leefomgeving creëren. Die leefomgeving kun je dus ook met bijvoorbeeld een Duux ventilator gaan creëren.

Binnen het totale aanbod van Duux valt één ding direct op: het design. Bij het ontwerpen van de producten richt dit merk zich niet alleen op de functie, maar ook zeker op het ontwerp. Alle producten van Duux, inclusief de ventilators, zien er dan ook onwijs gelikt uit. Mocht je besluiten om een Duux ventilator aan te schaffen, weet je dus zeker dat deze ventilator fraai in jouw interieur past!

Al met al is het aanbod van Duux op voorhand interessant te noemen. Weet dit merk echter ook de gewenste kwaliteit te bieden? En welke soorten ventilators vind je in het assortiment van Duux? Op onder meer die vragen vind je op deze pagina een pakkend antwoord!

Wat zijn de voordelen van een Duux ventilator?

Bij het ontwerpen van de ventilators richt Duux zich op twee aspecten: de functie en het design. Met name het design van de ventilators spreekt ons erg aan. Juist vanwege dit design kun je een ventilator van dit merk moeiteloos een prominente plek in jouw woning geven. Je weet namelijk dat de ventilator onwijs fraai is én een aanvulling is voor de inrichting van jouw woning.


Verder zijn wij ook te spreken over de kwaliteit van de Duux ventilators. Voor de meeste ventilators van dit merk betaal je een relatief fors bedrag, maar dat zie je dan ook terug in de kwaliteit. Alle Duux ventilators beschikken over de gewenste functies, hebben een lange levensduur en bieden bovenal heel veel gemak.

Bijkomend voordeel: nagenoeg alle ventilators van het merk Duux zijn zeer stil. Sommige varianten maken zelf een maximaal geluidsniveau van slechts 40 decibel; dat is echt weinig voor een ventilator. Je kunt dus prima een Duux ventilator op jouw slaapkamer neer gaan zetten!

Ook is het goed om te weten dat Duux een divers aanbod van ventilators aanbiedt. Zo kun je kiezen voor een statiefventilator, voor een luchtkoeler of voor een tafelventilator. Van deze drie soorten ventilators vind je in het assortiment van Duux ook weer meerdere varianten.

Onder aan de streep is het aanbod van Duux wat ons betreft zeer interessant. Het merk biedt meerdere soorten ventilators aan, de ventilators zijn van een hoge kwaliteit en de ventilators zien er ook nog eens fraai uit. Wel moet je rekening houden met het prijskaartje; je betaalt gemiddeld gezien meer voor een Duux ventilator dan voor een ventilator van een ander merk. Dat zie je echter wel in de kwaliteit en de uitstraling van de ventilator terug!

Een Duux ventilator kopen

Spreken de bovengenoemde voordelen van een Duux ventilator jou aan? Wil jij daarom graag nu direct een Duux ventilator aan gaan schaffen? Dat kunnen wij goed begrijpen en juichen wij ook zeker toe. Wel willen we je meegeven dat het belangrijk is om een goed vergelijk te maken.

Zo moet je voor jezelf gaan bepalen waar je de ventilator wilt gebruiken. Meet de ruimte op, bepaal op basis daarvan het oppervlakte en bepaal waar je de ventilator neer wilt zetten. Wil je deze op de grond of op bijvoorbeeld een bureau of tafel neerzetten?

Als je dat eenmaal bepaald hebt, moet je goed nadenken over mogelijke eigenschappen van de ventilator. Wil je de ventilator zelf kunnen kantelen/draaien? Wil je de ventilator op afstand kunnen bedienen? En/of wil je de snelheid van de ventilator zelf aan kunnen passen? Denk ook goed over dergelijke mogelijkheden/eigenschappen na.

Tot slot is het zaak om goed naar het prijskaartje te kijken. Als je een Duux ventilator gaat kopen, moet je sowieso met een investering van minstens honderd euro rekening houden. Uiteraard vind je in het assortiment van Duux meerdere prijsklassen terug; bepaal dus voor jezelf een maximum budget. Binnen dat budget kun je op zoek gaan naar de beste Duux ventilator. Heb je die beste Duux ventilator gevonden? Dan kun je wat ons betreft direct de Duux ventilator kopen; over de kwaliteit en uitstraling hoef je in ieder geval niet in te zitten!