Mobiele airco: stil en zuinig

Redactie
9 maart 2023
goedkope mobiele airco zonder afvoer

oek je een mobiele airco die stil en zuinig is? Een fijne combinatie, bijvoorbeeld om er in de slaapkamer of op een andere plek in huis gebruik van te maken.

Wij helpen je graag de stilste airco te vinden, net als een model dat speciaal geschikt is voor in de slaapkamer. Zo kun je er zonder problemen bij slapen, terwijl je bovendien zeker weet dat je niet te veel energie verbruikt.

En ben je benieuwd hoe je zelf de juiste keuze maakt? Kies bijvoorbeeld voor de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro. Het is een mobiele airco met energieklasse A+. Dat betekent dat het energieverbruik lager is dan wat er nodig is voor een A-label, om daar op een zuinige manier gebruik van te maken. 

Ons advies: AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

€ 729,00
Met de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro kun je een ruimte van 34 vierkante meter koelen, zelfs bij lage warmtelasten. Als de ruimte echter slechte isolatie heeft of ramen op het zuiden, is hij geschikt voor een oppervlakte van 22 vierkante meter. Naast het verkoelen van de ruimte biedt deze mobiele airco ook ventilatiemogelijkheden. Het geluidsniveau is maximaal 64 decibel, wat vergelijkbaar is met een gesprek tussen twee personen op een...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 3500 W
  • Oppervlakte: 85 m³
  • Geluidsniveau: 64 dB
  • Gewicht: 34 kg

Pluspunten

  • De mobiele airco heeft een ventilatiefunctie voor alleen blazen zonder te koelen.
  • Dankzij de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur in.
  • Met energielabel A+ is deze airco energiezuiniger dan vergelijkbare modellen.

Minpunten

  • Deze airco weegt 34 kilogram, waardoor je hem minder gemakkelijk naar een andere verdieping tilt.
  • Met een geluidsniveau van 64 dB maakt deze airco veel geluid.

Kopen: mobiele airco die stil en zuinig is

Zoek je een airco die stil en zuinig is? Wij helpen je de beste keuze te maken. Je vindt op die manier een model dat z’n werk doet, zonder dat dit veel energie hoeft te kosten. En zonder dat het apparaat veel geluid maakt. Kies bijvoorbeeld voor de modellen tot 60 dB aan geluid, zodat de meeste mensen daarbij goed kunnen slapen. 

Heb je vragen over een mobiele airco die stil en zuinig is? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Wil jij meer weten over het onderhouden van jouw autoairco? Klik dan hier.