Verrijdbare airco zonder slang naar buiten

Mitchel Overstee
8 december 2020

Zoek je een verrijdbare airco zonder slang naar buiten? Het is het ideaal waar meer mensen naar op zoek zijn, als je de ruimte daarmee goed zou kunnen koelen.

Ons advies: Haier AM12AA1GAA

Haier AM12AA1GAA mobiele airco

€ 729,00
Verkoelt en verwarmt met de 3 in 1 ontvochtigingsfunctie.
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 2.6 W
  • Oppervlakte: 40 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 29 kg

Pluspunten

  • Koelt erg goed
  • Nooit lawaaierig

Minpunten

  • Prijzig

Helaas is dat niet mogelijk, omdat je bij een airco een afvoer naar buiten toe nodig hebt. Een airco zonder slang is eigenlijk een aircooler of een (vloer)ventilator. Dat betekent dat je geen gebruik maakt van een airco, maar van een ventilator die koele lucht blaast.

De airco zonder afvoer naar buiten is geen airco, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van koudemiddel. Een mobiele airco zonder slang bestaat niet, dus daar kun je geen gebruik van maken.

Verrijdbare airco zonder slang naar buiten kopen

En ben je benieuwd wat je in plaats van de verrijdbare airco zonder slang naar buiten kunt kopen? Bij Airco-Review.nl laten we je graag zien wat er wel mogelijk is. Dus zoek je een mobiele oplossing die je bij het raam of een deur kunt gebruiken? Wij laten je zien wat de beste keuze is, bijvoorbeeld op basis van het koelvermogen, het geluidsniveau en de energievriendelijkheid.

We helpen je een goede mobiele te kopen, maar helaas niet zonder uitgang naar buiten. Wat je aan de andere kant daardoor wel zeker weet is dat je gebruik maakt van een echte airco. Die de slaapkamer, de winkel of een kantoorruimte goed kan koelen, zelfs op de meest warme dagen. 

Heb je vragen over de verrijdbare airco zonder buiten? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Lees ook Dit is hoe je je airco moet onderhouden