Goedkope mobiele airco

Zoek je een goedkope mobiele airco? Wij laten je zien welke opties je hebt, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt. Ondertussen kun je natuurlijk rekenen op een goed model, waarmee je bijvoorbeeld de slaapkamer of een kleine winkel kunt koelen. 

Ons advies: Fuave ACB07K01

Het lukt helaas niet om met een budget van 100 euro een goede airco te kopen, dus daar zal je iets meer aan moeten uitgeven. En is dat wel het budget waar je iets mee wilt kopen? Kijk dan naar de airco’s zonder afvoer, die eigenlijk aircoolers of (vloer)ventilators zijn. 

Maximaal een paar 100 euro

We helpen je graag de beste mobiele airco te kopen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Je betaalt maximaal een paar honderd euro, waarmee je tot 10x voordeliger uit bent dan met een vaste split-unit airco.

Die zou je moeten laten monteren en installeren, terwijl je van een mobiele airco de stekker gewoon in het stopcontact kunt steken. Zo kun je er meteen gebruik van maken en mee gaan koelen, zonder dat je allerlei extra kosten moet maken. Dat scheelt onder de streep, terwijl je er eenvoudig voor zorgt dat je de kamer een aantal graden koeler kunt maken. 

Goedkope keuzes: onze top 5

Benieuwd naar onze goedkope keuzes voor een mobiele airco? Dit is onze top 5:

Goedkope mobiele airco kopen

Met een goedkope mobiele airco zorg je ervoor dat je de ruimte kunt koelen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. En kies je bovendien voor een zuinig model? Dan loopt ook de energierekening niet ineens hoog op.

We helpen je online graag een kleine mobiele airco te kopen of een goedkoop model met slang te vinden. Je hebt dan genoeg aan een raam of een deur in de kamer. Die gebruik je om de slang doorheen te leggen, zodat je de warmte naar buiten toe kunt laten afvoeren.

Je hebt op die manier jouw eigen mobiele airco, waar je goedkoop gebruik van kunt maken. Het is heel handig, bijvoorbeeld als je in de zomermaanden merkt dat het snel te warm wordt. De rest van het jaar kun je het apparaat gewoon weer opbergen, omdat je dan natuurlijk geen airco nodig hebt. 

Heb je vragen over een goedkope mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!