Kleine mobiele airco

Kleine mobiele airco kopen? Het is de beste keuze voor de slaapkamer, in een caravan, camper en bijvoorbeeld in een winkel of op kantoor.

Dankzij de mobiele airco kun je de temperatuur omlaag brengen. Je kunt de ruimte koelen, met de beste modellen die ondertussen heel compact in elkaar zitten.

De mobiele airco voor de kleine ruimte voert de warmte af naar buiten toe, met een slang die je gewoon door het raam of door de deur kunt leggen. 

Onze favoriet: Honeywell HF08CES

Onze top 5 kleine mobiele airco’s

Benieuwd naar de mobiele airco die klein is en toch effectief koelt? Vind de beste mobiele airco in een klein model, waar je op allerlei manieren gebruik van kunt maken. Wij zetten onze top 5 met geschikte modellen voor je op een rij:

De verschillende mobiele kleine airco’s hebben voldoende koelvermogen, zijn lekker stil als je de nachtstand gebruikt en laten zich weer makkelijk opbergen als je er even geen gebruik meer van wilt maken. Je ruimt de apparaten eenvoudig op, bijvoorbeeld als de hittegolf of de andere warme dagen weer achter de rug zijn. 

Geluidsniveau en koelvermogen

Benieuwd waar je op moet letten als je kiest voor een mobiele airco voor in de camper, caravan of in de slaapkamer

We zetten twee belangrijke eigenschappen op een rij:

  • Geluidsniveau: relatief stil
    Kies een airco met een maximaal geluidsniveau van 59 dB. Zo beperk je het geluid tot dat van een elektrische tandenborstel of wat ander achtergrondgeluid, waar de meeste mensen goed bij kunnen slapen. 
  • Koelvermogen voor de ruimte
    Het is belangrijk dat het koelvermogen groot genoeg is voor de ruimte. Met 7.000 tot 9.000 BTU kun je een ruimte koelen tot zo’n 20 of zelfs 25 vierkante meter. 

Let op: kijk je (ook) naar een kleine mobiele airco zonder afvoer? Het gaat meestal om een aircooler of een (vloer)ventilator. De apparaten blazen koude lucht, maar hebben geen afvoer en kunnen de ruimte dus niet daadwerkelijk koelen. 

Kleine mobiele airco kopen

Wil je een kleine mobiele airco kopen? De airco die je mobiel en klein kunt gebruiken voorkomt dat je daarvoor een complete split-unit zou moeten laten installeren. Kies online een kleine mobiele airco met slang, waar je goedkoop gebruik van kunt maken. 

Heb je vragen over een kleine mobiele airco? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!