Verrijdbare airco aanbieding

Kai Roterman
9 maart 2023
verrijdbare airco aanbieding

Zoek je een verrijdbare airco in de aanbieding? Gebruik het apparaat in de slaapkamer, op de sportkamer en bijvoorbeeld beneden in de woonkamer. De verrijdbare modellen kun je makkelijk verplaatsen, om er gebruik van te maken op een plek waar het op dat moment warm is.

Nu in de aanbieding: Inventum AC901

Inventum AC901 - Mobiele airco - 3-in-1

€ 249,00
De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt), waardoor het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 80m³. Naast het koelen van de ruimte kan deze mobiele airco ook worden gebruikt voor het ontvochtigen van lucht of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening is de bediening van de airco eenvoudig. Bovendien wordt bij deze airco een luxe...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

 • Vermogen: 2600 W
 • Oppervlakte: 30 m²
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

 • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
 • Inclusief luxe raamafdichtingskit
 • Makkelijk te verplaatsen door wieltjes

Minpunten

 • Geluid is goed hoorbaar

Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat je gebruik kunt maken van een verrijdbare split airco? Dankzij de aanbiedingen betaal je aan lage prijs, om jouw huis, kantoor of winkel op een voordelige manier te koelen. 

Ook als split airco en zonder slang

De verrijdbare airco in de aanbieding is er in een aantal verschillende varianten:

 • Verrijdbare mobiele airco
  De verrijdbare airco kennen we vooral als een monoblock. Het is een apparaat voor binnen, eventueel met een slang naar buiten. Dankzij de verrijdbare modellen plaats je ze eenvoudig waar je ze wilt gebruiken. 
 • Mobiele split airco
  De verrijdbare airco is er ook als split-unit. Je hebt een binnen- en een buitendeel. Anders dan bij een monoblock-oplossing hoeft er geen dikke buis naar buiten. Een klein bovenlichtje of een kattenluik is voldoende.
 • Mobiele airco zonder slang
  Zoek je een mobiele airco zonder slang? Het is een enkel apparaat, dat de ruimte koelt zonder de warmte af te hoeven voeren. Het is de meest flexibele oplossing, maar houd rekening met minder capaciteit en vermogen. 

Verrijdbare airco: online in de aanbieding

Zoek je een verrijdbare airco in de aanbieding? Bekijk onze online aanbiedingen, waarmee je zeker weet dat je daar goedkoop gebruik van kunt maken. De beste keuze om jouw slaapkamer, de winkel, het kantoor of een andere ruimte te koelen. 

Heb je vragen over een verrijdbare airco in de aanbieding? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!