Verrijdbare airco zonder slang

Redactie
3 maart 2023
verrijdbare airco zonder slang

Kan een airco worden verhuisd naar een nieuwe woning? Ja, dat kan, met een verrijdbare airco zonder slang! Een verrijdbare airco zonder slang kopen of benieuwd naar de mogelijkheden met zo’n apparaat? Je kunt er kleine(re) ruimtes mee koelen, bijvoorbeeld als je geen kans hebt om een slang naar buiten te gebruiken.

De verrijdbare airco laat zich makkelijk verplaatsen. Dus wil je die eerst in de slaapkamer en daarna in de kinderkamer gebruiken? Of wil je er zowel het magazijn als de winkel of het kantoor mee koelen? Je kan de airco makkelijk verplaatsen, om er gebruik van te maken in de ruimte die je op dat moment koeler wilt maken.

Nu in de aanbieding: Inventum AC901

Inventum AC901 - Mobiele airco - 3-in-1

€ 249,00
De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt), waardoor het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 80m³. Naast het koelen van de ruimte kan deze mobiele airco ook worden gebruikt voor het ontvochtigen van lucht of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening is de bediening van de airco eenvoudig. Bovendien wordt bij deze airco een luxe...
Bekijk op bol

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 2600 W
  • Oppervlakte: 30 m²
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Gewicht: 18 kg

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Inclusief luxe raamafdichtingskit
  • Makkelijk te verplaatsen door wieltjes

Minpunten

  • Geluid is goed hoorbaar

Zonder afvoer: koelen in de kamer

De verrijdbare airco zonder afvoer heeft geen slang naar buiten toe. Dat maakt je maximaal flexibel, zodat je er in iedere ruimte gebruik van te maken. Je hoeft de airco alleen maar in het stopcontact te steken, om er meteen mee te gaan koelen.

De verrijdbare airco zonder slang naar buiten is dus goed geschikt voor ruimten waarin je geen raam of deur naar buiten hebt. En is de ruimte veel te groot, waardoor je van achteruit zou willen koelen? Ook dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een model zonder slang.

Tip: wil je effectiever koelen, met een airco die je toch makkelijk kunt verplaatsen? Bekijk dan ook de verrijdbare airco mét afvoerslang

Verrijdbaar: makkelijk te verplaatsen

De mobiele airco zonder slang is gewoon verrijdbaar, waardoor je die kunt plaatsen in de kamer die je wilt koelen. Het maakt je heel flexibel, bijvoorbeeld als je er op meerdere plekken in huis gebruik van wilt maken.

Het ontbreken van de afvoerslang naar buiten maakt je nog meer wendbaar. Je kunt er haast overal gebruik van maken, ook als je de airco het liefst in een bepaalde hoek van de ruimte plaatst.

Houd er wel rekening mee dat een airco de warme lucht het liefst zou afvoeren naar buiten. Zonder slang is dat niet mogelijk, waardoor de warmte langer in de kamer blijft hangen. Het duurt langer om de kamer op temperatuur te krijgen. Daarnaast is het verstandig om de airco te laten draaien zolang je aanwezig bent, om de aangename temperatuur te blijven ervaren. 

Verrijdbare airco zonder slang kopen

Een verrijdbare airco zonder slang kopen? Met onze aanbiedingen weet je zeker dat je een scherpe prijs betaalt. Zo maak je een goede keuze, zonder daar te veel voor te betalen. 

En twijfel je over de beste keuze? Bekijk de tests en onze handige tips waarop te letten. Op die manier helpen we je graag een goede keuze te maken, ook als je zoekt naar een verrijdbare airco zonder afvoerslang naar buiten.

Heb je vragen over de verrijdbare airco zonder slang? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!