Mobiele airco test zonder slang

Kai Roterman
23 december 2022
mobiele airco test zonder slang

Benieuwd naar de mobiele airco test zonder slang? Een test met mobiele airco’s laat goed zien waar je het meest van kunt verwachten. Dus vind je het belangrijk dat de airco stevig koelt, dat die niet te veel geluid maakt of dat je de energierekening niet te hard ziet oplopen? Het is een goed idee om de tests te bekijken, waarmee je ervoor zorgt dat je de juiste aankoop doet.

Ons advies: De’longhi PAC N77 ECO

De’longhi PAC N77 ECO

€ 409
De mobiele airco is de ideale keuze als je eerst de slaapkamer en daarna de kinderkamer wilt koelen. Of als je de winkel lekker koel wilt houden op de echt hete dagen, terwijl je er de rest van het jaar geen behoefte aan hebt. Met een mobiele airco ben je lekker flexibel, om er gebruik van te maken op het moment dat het echt warm wordt. Daarna ruim je het model zo...
Bekijk op bol Bekijk op coolblue

Merk

Specificaties

  • Vermogen: 2100 W
  • Oppervlakte: 27 m²
  • Geluidsniveau: 47 dB
  • Gewicht: 32 kg

Pluspunten

  • Te bedienen met afstandsbediening
  • Bevat ontvochtigingsfunctie voor 30 liter/24 u
  • Maakt gebruik van R290 koelingsgas

Minpunten

  • Geen verwarmingsfuncties

Op die manier kun je een test aankoop voor een mobiele airco bekijken. Het voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan, als je zoekt naar een model om de slaapkamer, de winkel of bijvoorbeeld het kantoor mee te koelen. 

Zonder slang: aircooler of (vloer)ventilator

Gaat het je specifiek om een test van een mobiele airco zonder slang? Officieel zijn daar geen tests van, omdat een airco zonder slang helaas geen echte airco is. Het gaat in plaats daarvan om een aircooler of een ventilator

Zonder slang heeft het apparaat geen mogelijkheid om de warme lucht af te voelen. Er is geen sprake van een airco. In plaats daarvan blaast het apparaat koele lucht. Maar zelf je het apparaat weer uit? Je zal merken dat de temperatuur nog hetzelfde is, waardoor de ruimte nog steeds warm aanvoelt. 

Een mobiele airco zonder slang test zal je dus niet vinden. In plaats daarvan laten we je graag zien wat de beste keuze is voor een aircooler of een echte mobiele airco, met een slang om de warme lucht af te kunnen voeren. 

Met slang: daadwerkelijke mobiele airco

Zoek je in plaats van een mobiele airco zonder afvoerbuis dan toch een model met een slang? Er is dan sprake van een echte airco, waarmee je de kans hebt om de slaapkamer of een andere ruimte te koelen. Je kunt er bijvoorbeeld gebruik van maken in een caravan of een camper.

De mobiele airco’s zijn heel compact, werken met een stekker in het stopcontact en hebben een slang om de warme lucht af te voeren. De modellen worden regelmatig getest, door goed te kijken naar het koelvermogen, het energieverbruik en bijvoorbeeld het geluidsniveau. 

Mobiele airco zonder slang kopen: beste uit de test

Wil je de beste mobiele airco zonder slang kopen? Of zoek je de beste uit de test als het gaat om de stilste mobiele airco’s? Wij zorgen er online voor dat je de keuze hebt uit een breed assortiment echte mobiele airco’s, met een afvoer naar buiten toe. 

Heb je vragen over een mobiele airco zonder slang? Bel ons op telefoonnummer +32 (0) 14 43 89 42, stuur ons een e-mail naar info@airco-review.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!